06.08.2024.

17:11

Foto: AP/Photo

Sport

Možda je moglo i lakše, ali ovako je slađe! Micić prezadovoljan pobedom

Plejmejker Šarlot Hornetsa bio je jedan od najzaslužnijih za preokret i slavlje u dramatičnoj završnici susreta sa 14 postignutih poena i šest asistencija.

Popularni Vasa ističe iskustvo koje mnogi "orlovi" poseduju u velikim utakmicama kao tas na vagi koji je odlučio. 

- Sva sreća, imamo mnogo iskustva u velikim mečevima, pa je svako znao kako da doprinese na pravi način. Možda smo mogli da pobedimo i lakše, ali je ovako možda i slađe. Desilo se da smo loše počeli, oni su to iskoristili na pravi način. Takve stvari se dešavaju. Niko od nas nije namerno pravio greške i skrivio minus 20. Tako je danas bilo, ali mi smo sjajno uzvratili - ocenio je Micić.

Informer

Micić protiv Australije

Reprezentativcima predstoji kratak odmor, pa polufinale za dva dana sa boljim iz duela Brazil - SAD.

Najkorisniji igrač Evrolige (MVP) u 2021. smatra da je ključno psihički se pripremiti i smiriti strasti pred, verovatno revanš sa "drim timom".

- Svako od nas ima neku rutinu oporavka. Odavno smo svi u ovome i znamo kako se igraju utakmice dan za danom ili u kratkom periodu. Ništa specijalno, najvažnije je da se smire strasti. Da se naspavamo i oporavimo. Gledaćemo utakmicu u hotelu. Ko god da dođe, mi ćemo dati sve od sebe i potrudićemo se maksimalno - rekao je Micić.