09.08.2024.

05:55

Foto: Tanjug/AP Photo

Sport

Sudije, vi ste pi**e najgore, smradovi, cirkus... Navijači osuli drvlje i kamenje po arbitrima posle pljačke

"Orlovi" su gazili Amere 36 minuta, uterali im strah u kosti, videla se nervoza, panika, u redovima Amerikanaca koji su sebe već videli u finalu, a onda su na scenu stupile sudije i pogurale ih taman koliko je bilo dovoljno za pobedu.

Navijači namaju šta da zamere našim košarkašima, skidaju im kapu, dive im se na borbi.  Nekoliko sudijskih odluka je presudilo, a naši momci su dali sve od sebe, znaju to navijači. Ovo je bila istorijska šansa, ali nisu uspeli da ostvare pobedu uprkos skoro savršenoj igri. Vodili su 37 minuta i na kraju izgubili.

Ostaće upamćeno da je Srbija izgubila utakmicu protiv SAD samo porazom u trećoj četvrtini. Sudije su naravno prve bile na udaru, nisu ih Srbi štedeli, ni birali reči.

"Bravo sudije, ona trojka Duranta treba da se važi i ako je ispustio loptu posle faula? Koraci možda 500 puta kod Embida? Jadno koliko se Amerikanci forsiraju da pobede. Momci svaka čast na ovakvoj igri, kapa dole", "Sta su koraci? Sta je tri sekunde u reketu? Šta je faul nad Jokićem na kraju i faul u napadu", "Cim je sudija iz Paname sve je jasno", "Sudije pi*ke najgore. Umesto fer da sude, oni sude u korist Amera jer ne daj Bože da Ameri ne osvoje olimpijske igre", "Cirkus od sudija, koji ne smeju Džakmesu da sude faul, nego dopustaju da se iživljava", Dobrić plače kakav tim svaka cast bravo momci", "Je*em im sve korumpiranu...momci su legende...Aleksa veliki si! Sudije smradovi jedni", samo su neki komenteri besnih ali ponosnih navijača Srbije.

"Niste se obrukali, svaka čast", poručuju navijači.

"Prenesite momcima da smo svi uz njih, ako treba nek se izduvaju isplaču večeras, a onda idemo po bronzu. Ponosni smo".