09.08.2024.

08:20

Foto: printscreen

Sport

Sudije pobegle posle pljačke! Srbi im sve sasuli u lice, ovo niste videli (VIDEO)

Kažu, hrabrost i poštenje se uvek isplate, nažalost tako nije bio u polufinalu, jer su "orlovi" 37 minuta gazili Amere, bili pred velikom pobedom, ali je usledila oružana pljaška poslednja tri minuta, pa su Lebron Džejms i ekipa napravili preokret i otišli u finale. Mogu da se "busaju" u grudi koliko hoće, ali pamtiće se da je moćnom "drim-timu" bila potrebna pomoć sudija da bi pobedio Srbiju.

Košarkaši Srbije nisu želeli da pričaju o sudijama posle meča polufinala Olimpijskih igara, ali se na društvenim mrežama pojavio snimak koji pokazuje da su sudije samo pobegle sa terena. Dok su arbitri izlazili sa terena, naši igrači su se opraštali od navijača, ali su imali šta da kažu sudijama Ademiru Zurapoviću, Huliu Anaju i Martinsu Kozlovskisu.

Marko Gudurić, Bogdan Bogdanović i ostali naši košarkaši su im svašta sasuli u lice, ali su pomenuti arbitri bukvalno pobegli, otrčali sa terena. 

- Nisam taj tip koji će pričati o sudijama, znate, i čak sam želeo da pobedim i protiv sudija. Poštovanje za nas što smo bili mirni celu utakmicu i nismo razgovarali sa njima. Ove sudije će biti tu, pa ne možemo sada da pričamo o njima. Ne želim da razmišljam kao gubitnik, da se vadim na sudije, bla, bla. Iako mislim da su mogli drugačije da sude. Nisam taj tip koji će da priča o njima - rekao je kapiten Bogdanović.

I selektor Svetislav Pešić je istakao da su najbolji igrači Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić zajedno izveli tek pet slobodnih bacanja. Nije želeo da ćuti posle nepravde.

Ljut sam, jer nismo dobili respekt od sudija. Znate da u Srbiji postoji ona izreka da ko gubi ima pravo da se ljuti. Ljut sam, jer nismo dobili respekt od sudija. Ja to moram da kažem, jer ako najbolji igrač na svetu za 37 minutu šutira četiri slobodna bacanja. Ako naš najbolji poenter igra 32 minuta i šutira samo jedno bacanje. Onda to znači da su se dešavale čudne stvari. Ne umanjujem njihovu pobedu, želim im sreću. Ali večeras su se čudne stvari dešavale - rekao je selektor Srbije.