11.08.2024.

07:46

Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Sport

Srbi ukrali šou, svi pričaju o našim momcima! Snimci kruže internetom, komentari se nižu (VIDEO)

"Orlovi" su se oktili bronzanim odličjem na Olimpijskim igrama u Parizu, a na svečanoj ceremoniji svi su pričali o njima.

Oni su ranije tog dana pobedili Nemačku za treće mesto rezultatom 93:83, a onda je usledilo slavlje, tako da su na dodelu medalja koja se dešavala oko ponoći došli vidno veseli.

Poznati košarkaški sajt "Jurohups" objavio je snimak naših momaka sa ceremonije uz komentar "Srbija je ukrala šou", dok su video ukrasili pesmom Ace Lukasa "Nešto protiv bolova".

Naravno glavna zvezda je bio trostruki MVP NBA lige Nikola Jokić, a na internetu je postao viralan njegov zagrljaj sa legendarnim Pauom Gasolom, dok im je Španac delio medalje.

Mnogi su komentarisali i snimak kada se popularni "Džoker" malo spetljao na pobedničkom postolju, ali je uspeo da uhvati Ognjena Dobrić, tako da je ostao na nogama.

Zanimljiv je bio momenat kada je predsednik FIBA,  katarski šeik Saud Ali Al Tani delio nagrade igračima, a kada je došao do Alekse Avramovića, naš as mu je odgovorio na engleskom rečenicom "Hvala mnogo prijatelju moj". 

Jedno je sigurno, reprezentativci Srbije su oduševili sve prave ljubitelje košarke na Olimpijskim igrama u Parizu.