• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

11.08.2024

00:13

Ma, vi ste naši šampioni! "Orlovi" najveseliji na pobedničkom postolju!

profimedia

Olimpijske igre

Ma, vi ste naši šampioni! "Orlovi" najveseliji na pobedničkom postolju!

Podeli vest

Pevaj Srbijo zemljo sportskih div-junaka!

Košarkaši Srbije primili su bronzane medalje koju su osvojili krvavim radom i trudom na Olimpijskim igrama u Parizu! Za nas su one zlatnog sjaja, bez preterivanja i patetike.

Samo oni na terenu i mi koji smo ih zdušno bodrili kraj malih ekrana znamo koliko je bilo teško da dođu do odličja, ali i kako im je na pravdi Boga oduzeta prilika da se bore za zlatnu medalju. I niko nas nikad, ni dve, tri ili sedam decenija, neće ubediti da "orlovi" Svetislava Pešića ne bi uzeli zlato! Pokazali su da su najbolji!

 

 

profimedia

 

 

Međutim, ono što posle dva, tri dana nakon oružane pljačke protiv SAD vraća osmeh na lice i greje srce i dušu to je ponašanje naših momaka na pobedničkom postolju.

 

 

Više su se oni radovali bronzi, pošteno zarađenoj, nego Amerikanci zlatu do kojeg su ih gurale sudije ili Francuzi srebru koje im se crtalo skandaloznim žrebom i štelovanjem rivala.

Foto: profimedia

 

 

Srbija treba da bude ponosna na sve svoje olimpijce, posebno na osvajače medalje, a ljubav prema šampionima trebalo bi da pokaže u utorak kad bude organizovan svečani doček.

Kad je reč konkretno o košarkašima, oni u Beograd stižu danas oko 12.30 časova.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23