01.10.2019.

16:12

Foto:

Sport

DAČIĆ URUČIO ODBOJKAŠIMA DIPLOMATSKE PASOŠE: Želimo vam da osvojite što više medalja!

Reprezentativci Srbije na čelu sa predsednikom Odbojkaškog saveza Srbije Zoranom Gajićem i selektorom Slobodanom Kovačem dobili su pasoše u zgradi ministarstva spoljnih poslova.

Ministar Dačić prvo je uručio pasoš kapitenu Nemanji Petriću, pa ostalima, a onda poručio da je beskrajno zahvalan odbojkašima na velikom uspehu.

- Uručivanje diplomatskih pašosa i zvanje ambasadora dobre volje šampionima Evrope je nešto najmanje što može da se uradi zbog svih uspeha. Pobeda je emotivno odjeknula među narodom, Srbiji su potrebne pobede i zbog svega što smo doživljavali u prošlosti -  rekao je Dačić.


On je dodao da su odbojkaši Srbije ponos zemlje i da bi svi voleli da budu uspešni kao oni.

- Želimo vam da osvojite što više medalja - naveo je on, pre nego što je otkrio da je pevao na proslavi odbojkaša.

- Volim da zapevam, iako mi zameraju. To sam radio u prisustvu Merkel, Mogerini, Putina, Makrona, a sinoć sam bio na njihovoj proslavi i bilo mi je najlepše. Nadam se da vas nisam izneverio - obratio se Dačić odbojkašima.

ATANASIJEVIĆ DIŽE SELEKTORA U NEBESA: Svojim ludačkim verovanjem i nas je ubedio da možemo do trona!

(FOTO) NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK! Kapiten SRBIJE izneo pehar, sin mu POLETEO U ZAGRLJAJ!



Kapiten Perić je istakao da mu je čast ispred svih reprezentativaca.

- Hvala Dačiću i ministarstvu spoljnih poslova. Uvek nam je zadovoljstvo da predstavljam našu zemlju i narod. Još više ćemo se truditi u budućnosti - zaključio je Petrić.

Posle zvaničnog dela ministar Dačića pokazivao je odbojkašima slike njegovih prethodnika i u opuštenom razgovoru im pričao o njihovoj istoriji.

Bonus video

Tagovi: