• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2019

14:32

(FOTO) NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK! Kapiten SRBIJE izneo pehar, sin mu POLETEO U ZAGRLJAJ!

Ostali sportovi

(FOTO) NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK! Kapiten SRBIJE izneo pehar, sin mu POLETEO U ZAGRLJAJ!

Podeli vest

Zlatni odbojkaši Srbije stigli su u Beohrad, a na aerodrom ''Nikola Tesla'' gde ih je dočekao veliki broj navijača i predstavnika medija

U prvom redu su ipak bile porodice igrača koje su u velikom broju srtigle na beogradski aerodrom. 

Prvi je s peharom izašao kapiten Nemanja Petrić, kome je u susret pritrčao sin. On je pehar ostavio pred ekipu, a zatim podigao sina. Definitivno najlepša i najemotivnija scena na dočeku na aerodromu.

(VIDEO/FOTO) MAESTRALNI ODBOJKAŠI DONELI ZLATO! Pehar je u Beogradu, ovacije za šampione!

(VIDEO) GRBIĆEV DUH UŠAO U LISINCA! Spektakularan poen koji je dotukao već razbijene Slovence!

 

Foto: printscreen

 

 

Bonus video

Prvi je s peharom izašao kapiten Nemanja Petrić, kome je u susret pritrčao sin. On je pehar ostavio pred ekipu, a zatim podigao svog sina. Bila je to najlepša scena na dočeku na aerodromu. Ubrzo su izašli svi odbojkaši, pa je počelo i njihovo pevanje "Ja te volim, Srbijo" i "Uzimamo evro titulu".

Foto: tanjug

 
 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija