27.10.2020.

17:49

Foto:

Sport

SPORTSKI HEPENING U PIONIRSKOM GRADU: Hokejaši na travi borili se za Trofej Beograda, EVO REZULTATA

Turnir je u potpunosti ispunio očekivanja, iako je kompletna priprema odrađena u specifičnim
okolnostima koje je diktirala pandemija virusa Kovid -19.

Uz sve prventivne mere i mere lične zaštite, nadmetalo se pet ekipa, sa 40 takmičara u pionirskoj i
seniorskoj konurenciji.

Takmičenje je otvorio Miro Jotić, generalni sekretar saveza hokeja na travi Beograda.

- Ponoviću ono što sam rekao u najavi turnira, jako nam je žao što smo ove godine zbog pandemije uskraćeni za takmičare iz Subotice i Novog Sada – požalio se Jotić.

Informer

 

U inspirativnoj sportskoj atmosferi i fer plej igri, u kategoriji mlađih takmičara prvo mesto osvojila je ekipa Kušiljeva, druga je bila ekipa Beograda, a treća Vojske iz Svilajnca.

U kategoriji seniorki, prvo mesto je pripalo ekipi Čukaričkog, a druga je bila ekipa Beograda. Sličan poredak bio je i u konkurenciji seniora: prva je ekipa Čukaričkog, a druga ekipa Beograda.

Tradicionalno, i ove godine proglašeni su najbolji. Kod devojka najbolja je bila Iva Savić, među igračima Lav Drobnjaković, dok je najbolji golman bio Luka Marković, a golmanka Helena Marković. Najbolji strelac je Nedeljka Marković.

Informer

 

Pokrovitelj ovog sportskog hepeninga bio je Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, u ime kojeg je prisutne pozdravio Predrag Piper. Tehničku podršku je pružio Sportski Sportski savez Beograda.

Informer

 

- Koristim priliku da se ispred SHNT Beograda zahvalim predstavniku gradskog Sekretarijata za sport Predragu Piperu i predstavniku SSAB Jeleni Jakovljević, što su svojim prisustvom uveličali ovogodišnji “Trofej“ istakao je zadovljno generalni sekretar SHNT Beograd Miro Jotić.