Autor: Informer.rs

12.03.2021.

18:52

Foto:

Sport

PODRHTAVA TLO! "GOAT" će igrati do 45. GODINE! Brejdi potpisao novi UGOVOR!

BOMBA je odjeknula na Floridi! Tempa Bej Bakanirsi i Tom Brejdi dogovorili su novi ugovor, a legendarni kvoterbek će terorisati protivničke odbrane najmanje još dve godine, dakle do njegove 45. godine!

Informer

Brejdi je prošle godine potpisao dvogodišnji ugovor vredan 50.000.000 dolara, plus bonusi oko devet miliona. Izgledalo je kao da će naredna biti poslednja, ali ne, Brejdi želi još torfeja. Kvoterbek je u prvoj sezoni u dresu Tempe osvojio sedmi trofej u karijeri, a drugi u istoriji tima sa Floride. 

Informer

Bakanirsi su svesni koliko je uticaj Brejdija na ceo tim, ali i na njegovo igranje u ligi te su želeli da ga nagrade novim četvorogodišnjim što je veteran prihvatio. U Tampi će po novim uslovima ostati do 2023. godine, a sve zbog uštede u "selari kepu". 

Brejdi je novim ugovorom oslobodio 19.000.000 dolara za plate ostalih igrača, prenosi Adam Šetfer. 

Klubovi imaju velikih problema usled pandemije koronavirusa, budžeti su smanjeni sa 198.500.000 na 182.500.000 dolara, a mnogi su se odlučili na rekonstrukciju ugovora sa najskupljim igračima. 

Za sada nije poznato koliko će Brejdi zarađivati, ali američki mediji prenose da nije tražio povećanje, a sve kako bi imao respektabilan tim kako bi se borio za Lobardijev trofej.