• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2021

04:20

KRALJ! Brejdi je NEUNIŠTIV, a Bakanirsi ŠAMPIONI! Sedmi Lombardijev trofej za legendarnog kvoterbeka! /VIDEO/FOTO/

Ostali sportovi

KRALJ! Brejdi je NEUNIŠTIV, a Bakanirsi ŠAMPIONI! Sedmi Lombardijev trofej za legendarnog kvoterbeka! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Tempa Bej Bakanirsi novi su šampioni NFL-a pošto su u finalu na stadionu Rejmond Džejms savladali Kanzas Siti Čifse 31:9

Ako je bilo pitanja ko je najveći ikada, sada ih više nema! Tom Brejdi osvojio je sedmi put trofej Vinsa Lombardija, a prvi u dresu Bakanirsa. Govorili su da je bilo lako Brejdiju da dominira NFL-om u dresu Patriota kada je pored sebe imao Bila Beličeka, ali Brejdi je ponovo pokazao da je velemajstor. 

Foto: Tanjug/AP

Ruku na srce, nisu Bakanirsi imali otpor Čifsa. Patrik Mahoms, kojeg vide kao Brejdijevog naslednika, odigrali su jednu od najlošijih utakmica od kako je Mahoms kvoterbek, Tarjrik Hil i Trevis Kelsi nisu se videli večeras na Floridi, dok je sa druge strane Leonard Furnet odigrao jednu od najboljih utakmica u čitavoj karijeri. 

 

Foto: Tanjug/AP

Osetio se nedostatak Erika Fišera i Mičela Švarca. Ofanzivna linija Čifsa bila je oaskaćena, dok je prednja linija odbrane Bakanirsa ponovo pokazala da je jedna od najboljih. Mahoms je bio pod pritiskom tokom celog meča.

Foto: Tanjug/AP

Bakanirsi su dominirali u prvom poluvremenu. Pokušali su Čifsi na startu drugog dela igre da se vrate, ali nije bilo šanse. Lenard Furnet istrčao je fantastično posle prvog "dauna" i postigao tačdaun vredan Lombardijevog trofeja! 

 

 

Poveli su Čifsi posle šuta Butkera u desetom minutu susreta, ali onda je kernula furiozna igra Tempa Beja! 

Rob Gronkovski istrčao je prvi i iskoristio pas Toma Brejdija. Preslikana situacija i u drugoj četvrtini. Ponovo je Gronkovski bio nezaustavljiv, a Sukop iskoristio i dodatni udarac. 

 

 

Dao je Kanzas Siti znake života pred odlazak na odmor, ponovo je Butker bio precizan, ali je Braun na pet sekundi pre odlazak na poluvreme rešio meč i pokazao da su Bakanirsi rešeni da osvoje prsten! 

 

 

Pokušao je Mahoms u poslednjoj četvrtini, ali kvoterbek KanzAsa, MVP prethodnog Superboula, nije uspeo da dođe do tačdauna. U poslednjem napadu, Mahoms je bacio i drugi presečeni pas, kao šlag na tortu košmarne noći za Čifse! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija