Autor: Informer.rs

08.04.2021.

12:23

Foto:

Sport

ŠUMAHER OSTAJE BEZ NOVCA! Korina prodaje luksuznu vilu za 6.000.000 evra!

Nekadašnji sedmostruki šampion Formule 1 je u teškom zdravstvenom stanju posle nesreće na skijanju koju je doživeo još u decembru 2013. godine. Porodica je kako prenose svetski mediji po svemu sudeći u finansijkim problemima, pa Mihaelova supruga Korina prodaje njihov zajednilki ranč za gotovo 6.000.000 evra!

Ovu vest donosi nemački magazin "Bunte". Korina Šumaher se najverovatnije odlučila na ovaj korak zbog velikih troškova lečenja.

Informer

 

Vila se nalazi kraj jezera Ženeva i prostire na dva hektara, odnosno oko 20.000 kvadratnih metara. Mihael i Korina su ovo imanje kupili za oko 3.500.000 evra kada je Šumaher bio na pragu osvajanja pete titule prvaka sveta, na kojem se nalazi i velika konjska farma.

Kako je Mihael već godinama u izuzetno teškom zdravstvenom stanju i bračni par Šumaher u njemu ne može da uživa zajedno, ovo imanje bi sada moglo da bude prodato.

Luksuzno imanje sadrži jedanaest spavaćih soba, garažu za šest automobila, kuću za goste, sportske dvorane, fudbalski teren, teren za odbojku, bazene...

O stanju legendarnog šampiona Formule 1 Miahel Šumahera veoma se malo zna, skoro ništa. Ali, to ni skoro moglo da se promeni. Šumaherova porodica je dozvolila da TV ekipa uđe kuću u kojoj se oporavlja nakon teškog pada na skijanju 2013. godine.