Autor: Informer.rs

20.07.2021.

08:41

Foto:

Sport

DRAMA SRPSKOG OLIMPIJSKOG PARA! Predugačkih 12 dana! Ja u izolaciji u Tokiju, supruga u bolnici u Beogradu! /FOTO/

Miloš je bio pozitivan na korona virus po sletanju u Japan, pa je morao u izolaciju 14 dana.Sa druge strane Sonja je bila pozitivna na koronu u Beogradu gde je morala da prođe karantin i da ide u bolnicu.

Posle naše košarkašice, oglasio se veslač i opisao dramatičan period.

- Predugačkih 12 dana “u putu” do Tokija ali konačno stvari dolaze na planirano mesto. Veliki udarac pri sletanju 3.jula,moj test za koronu je bio pozitivan i završio sam u izolaciji 12 dana. Ogroman korak unazad za mene,moj tim(isto zatvoren na 14 dana), porodicu i ljude koji nas podržavaju.

- Da sve bude još gore,u isto vreme je i moja supuruga, pozitivna u Srbiji. Ja u izolaciji u Tokiju, a ona u bolnici u Beogradu... Ali eto, ne može se sve u životu kontrolisati. Toliko uloženog truda i rada, prevazidjenih prepreka, izvojenih pobeda, ispoštovanih protokola (vakcinisali se), ali na poslednjem koraku nas je dočekao neprijatelj veći od nas.

- Najbitija stvar u tim danima bila je da smo mi pre svega zdravi i da sve prođe bez komplikacija.  Nisam imao simptome, jedan dan temperaturu i to je sve sto me je zadesilo. Osećam se dobro,dobio sam dozvolu posle obavljenih svih medicinskih pregleda i dobrih rezultata. Vratio sam se u trening odmah po izlasku iz karantina i pokušavamo da iskoristimo malo preostalog vremena da što bolje nastupimo na trkama.

- Veliko hvala Olimpijskom komitetu Srbije i ambasadi Srbije u Japanu za svu pomoć i podršku, mojoj porodici koja nije danima spavala, razmišljajući kako će sve da se završi i naravno svim ostalim ljudima koji su uvek uz nas i podržavaju nas - napisao je Vasić na Instagramu.

https://www.instagram.com/sonjavasic5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=eb26299d-76ca-4f7f-b22e-6135a4c7d644

Bonus video