• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2021

17:38

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Sonja Vasić ide na OLIMPIJSKE IGRE! MVP će biti u SASTAVU REPREZENTACIJE!

Košarka

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Sonja Vasić ide na OLIMPIJSKE IGRE! MVP će biti u SASTAVU REPREZENTACIJE!

Podeli vest

Srpska košarkašica Sonja Vasić oporavila se od koronavirusa i biće spremna za predstojeće Olimpijske igre

Košarkašice su ovog leta donele već zlatnu medalju Srbiji, a izabranice Marine Maljković spremne su da i u Tokiju naprave podvig i još jednom ispišu istoriju srpske košarke! 

Nažalost, neposredno pred početak Olimpijskih igara MVP nedavno završenog Evropskog prvenstva Sonja Vasić dobila je pozitivan test na koronavirus, ali se od njega uspešno oporavila i na svom Instagramu potvrdila da će biti u sastavu reprezentacije! 

- Sport je surov. Danas možeš, sutra ne. Danas si pobednik, sutra gubitnik. Nema stajanja, ako i pomisliš na to neko te je prešišao verovatno. Da bi bio istinski uspešan moraš biti fanatik. Ta preterana predanost, zaslepljenost i odanost se lako prepoznaje među tebi sličnima. Miloš i ja smo se i tu prepoznali odmah. Poslednje dve godine delimo isti san, gde će biti prekretnica naše porodice. I onda u roku od par dana se sve promeni. Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude.

Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova. Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba.

Tokio, vidimo se - poručila je Sonja Vasić!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija