Autor: Informer.rs

05.08.2021.

16:03

Foto: reuters

Sport

ŠAMAR KOMPLEKSAŠIMA! Ivana Španović se oglasila i ZAPUŠILA USTA svima

Španovićeva je u finalu zauzela četvrto mesto i za dlaku joj je izmakla medalja.

Srpkinja je bila prilično utučena posle toga, a dva dana nakon borbe za medalje je smogla snage da se oglasi na društvenim mrežama.

Poslednje 2 godine su bile pravi izazov da se istraje u olimpijskom snu uz slomnjenu kost u stopalu i povrede. Tokom zimske sezone, Tokio se činio kao nemoguća misija, ali potreba za doslednosti snu i istrajavanju u lošim trenucima kao nasleđe i potvrda mlađim generacijama da će te prilike hiljadu puta sažvakati i pljunuti na pod upravo game changer situacije. Sport je za mene oduvek bio i biće pozornica gde se oblikuješ kao čovek pa onda kao takmičar, daješ sve od sebe u svim sferama rada i zivota, poštuješ tuđ rad koliko i svoj, odmeravaš svoje sportske sposobnosti uz sve propratne faktore, a ne mesto gde lečiš svoje komplekse. Iz nekog sna ne želiš da se probudiš, iz nekog jedva čekaš, ali jedna stvar im je zajednička - proći će.

Hvala vam svima puno na podršci. Moja uverenja o onome što radim i na koji način, uvek će biti višestruko veća od svake sumnje koja se ispreči i zato- show must go on - napisala je Ivana.