Autor: Informer.rs

07.08.2021.

11:51

Foto: Tanjug/AP

Sport

BANJALUČANI SU CAREVI! Vaterpolistima Srbije besplatno piće u kafani do kraja života!

Srbija je u finale prošla posle dramatičnog meča sa Špancima (10:9). Meč je obeležila je velika sudijska greška, koja je na kraju skupo koštala Špance. 

Proradio je srpski inat, a tačku je "bombetinom" stavio Filip Filipović.  Srpskim vaterpolistima čestitke pljušte sa svih strana, a jedna od najzanimljivih stiže iz jednog banjalučkog kafića "Čađave dvocijevke". 

- Svim vaterpolistima Srbije besplatno piće u kafani do kraja života -  stoji u objavi koju je ovaj ugostiteljski objekat postavio na svojim profilima na društvenim mrežama. 

Informer

 

Za ATV kažu, da su se na ovaj potez odlučili istog časa kada je "bomba" Filipa Filipovića završila u golu Španije. 

- Vaterpolisti Srbije su ponovo pokazali kako se igra za svoju zemlju, kako se brani čast srpskog naroda i kako se do poslednjeg trenutka gine za Srbiju. Godinama su najveći ponos našeg sporta i toliko puta su nas učinili srećnim da je ovo najmanje što možemo da učinimo. Nama bi bila neizmerna čast da bar neko od njih jednog dana navrati u našu kafanu, a ovom prilikom ih pozivamo sve, i vaterpoliste, i kompletan stručni štab, da nakon Tokija dođu da slavimo do zore. Neka znaju da su Banjaluka i Republika Srpska svim srcem uz njih - kazao je Duško Vučenović, vlasnik kafića.

Bonus video