• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2021

15:15

NE IGRAJTE SE SA SRPSKIM INATOM! Videli ste kod Novaka, ne isplati se ta rabota!

Reuters

Ostali sportovi

NE IGRAJTE SE SA SRPSKIM INATOM! Videli ste kod Novaka, ne isplati se ta rabota!

Podeli vest

Osvetio se Filip Filipović Španiji za pet vezanih poraza i odveo Srbiju u finale Olimpijskih igara posle pobede "delfina" 10:9

U finalu će se u nedelju Srbija od 9.30 boriti za zlatnu medalju sa Grcima, a biće to idealna prilika da naša najbolja generacija vaterpolista sa još jednim najsjajnijim odličjem završi karijeru. 

- Ne treba se igrati sa srpskim inatom! - rekao je Filipović.

Foto: Reuters

 

- Pokazalo se mnogo puta kako to ispadne, videli ste kako je bilo u tenisu sa Novakom. Ne isplati se ta rabota - dodao je Filipović reporterima u Tokiju nakon pobede.

- Ovo nije iznenađenje i ovo je samo pokazatelj da i kad su neke okolnosti protiv vas, kad verujete do kraja, kad verujete u svog saborca, uz veru u Boga sve može da se desi. Nije gotovo, treba ovu utakmicu zaboraviti što pre, treba se relaksirati, opustiti, isplivati, regenirasati do prekosutra. Sledeća utakmica je najbitnija i sve staje u naredna 32 minuta. Jako je emotivno, prošli smo jedan jako težak period, cela ova generacija se praktično i nismo mogli da poželimo bolji oproštaj od finala Olimpijskih igara.

Foto: Reuters

 

Filipović se posebno zahvalio mlađim igračima.

- Hvala mladima koji su nas "pogurali" po zna koji put, hvala Mandiću, Jakšiću, Rašoviću, Ranđeloviću, momcima na kojjma ostaje sve ovo. Hvala im, jer bez njih ne bismo mi došli do izražaja -  zaključio je Filipović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija