Autor: Informer.rs

26.12.2021.

09:31

Foto: reuters

Sport

HRVATI SE PLAŠE MEČA SA SRBIMA! Deluju ozbiljnije nego ikad sa Špancem na klupi!

Vratili se vera u srpski rukomet sa novim selektorom Tonijem Đeronom. Neće biti lako sa Francuzima i Hrvatima, ali nema sumnje da posle dugo vremena navijači veruju da "orlovi" mogu da sruše i najveće. 

Meč sa Hrvatskom mogao da bude presudan za odlazak u drugu rundu takmičenja. Hrvate predvodi Domagoj Duvnjak, a sjajni srednji bek biće na čelu podmlađenog tima.

Ovo je definitivno drugačija reprezentacija. Mislim da je devet, deset igrača novih na svojim pozicijama i biće nam veliki izazov takvo prvenstvo – rekao je Duvnjak za Sportske novosti.

Informer

 

Svestan je težine posla.

Imamo jako tešku grupu. Krećemo s najjačim protivnikom. Francuzi su, kako god gledali, apsolutni favoriti u toj utakmici. Čeka nas druga jaka utakmica, sa Srbijom koja se puno digla, koja je od te Francuske u poslednjim kvalifikacijama uzela tri od četiri boda, pobedila je kod kuće. Sa španskim selektorom deluje puno ozbiljnije nego onda. Neće reći da imaju jači sastav, ali definitivno izgledaju bolje i biće jako zahtevan protivnik – konstatuje Duvnjak.