Autor: Informer.rs

09.11.2022.

21:54

Foto: rss

Sport

SPEKTAKULARNO SVETSKO PRVENSTVO U BEOGRADU! Lalović i Trajković najavljuju NOVE USPEHE srpskog rvanja!

Tema - sumiranje utisaka nakon Svetskog prvenstva u rvanju u Beogradu, a tom prilikom su definisali i nove ciljeve i projekte.

- Rvački savez Srbije organizovao je spektakularno Svetsko prvenstvo, koje je zaista bilo na najvišem nivou i koje je potvrdilo  kvalitet i profesionalnost celog tima, ozbiljan pristup i veliko iskustvo. Ponosan sam što se Srbija pokazala kao izuzetan domaćin i što je RSS uspeo da odgovori striktnim i kompleksnim zahtevima u realizaciji ovako velikog takmičenja. Siguran sam da nas očekuje još mnogo uspeha koji će se odraziti i na svetsko rvanje - izjavio je Nenad Lalović.

Prvi čovek RSS najavio je i za ubuduće nastavak ostvarivanja novih ciljeva. 

- Velika je čast kada dobijete ovakve pohvale od Svetske rvačke Federacije i gospodina Lalovića. Sada nastavljamo još aktivnije u ostvarivanje novih ciljeva, a fokus nam je na kvalitetu stručnog rada u svim uzrasnim kategorijama, omasovljavanju ovog izuzetnog važnog sporta za rast i razvoj mladih kao i održavanju kontinuiteta fenomenalnih rezultata koje naša zemlja pravi - izjavio je Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije