• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2022

16:29

ISPISANA JE ISTORIJA! Predsednik RSS oduševljen: RVAČI SU UČINILI NACIJU PONOSNOM!

Starsportphoto

Ostali sportovi

ISPISANA JE ISTORIJA! Predsednik RSS oduševljen: RVAČI SU UČINILI NACIJU PONOSNOM!

Podeli vest

Predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković izjavio je da su naši takmičari osvajanjem četiri zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Beogradu ispisali novu istoriju srpskog rvanja

Zurabi Datunašvili, Ali Arsalan, Mate Nemeš i Sebastijan Nađ su osvojili zlatne medalje na SP u grčko-rimskom stilu u kategorijama do 63, 67, 72 i 87 kilograma.

Foto: Starsportphoto

 



- Nakon pobeda Zurabija i Alija, nova istorija srpskog rvanja je već ispisana, a zlatnim medaljama Nađa i Nemeša je postala simbol kako je sve moguće kada imate hrabrosti i srca za sve borbe, i na strunjači, ali i u životu. Srpska reprezentacija u rvanju je učinila celu naciju ponosnom, a drugim državama postavila najviše i najzlatnije ciljeve. Hvala momcima koji su me učinili najsrećnijim čovekom na planeti. Najjači smo i najbolji kada je najteže, a Mate nam je u finalnoj borbi demonstrirao da odustajanje nije opcija -

Foto: AP Photo/Aaron Favila

 

- Srećan sam što se ceo tim i treneri i ljudi iz Saveza i svi koji su učestvovali u organizaciji SP osećaju kao pobednici, jer svi to i jesu. Još jednom hvala zlatnim momcima što su učinili i nemoguće i što je Srbija centar sveta za rvače i rvanje- izjavio je Trajković, a prenosi RS S.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17