Autor: Informer.rs

19.01.2023.

23:54

Foto: Starsportphoto

Sport

REPREZENTATIVAC SRBIJE U ČUDU! Ne znam šta se to DEŠAVA!

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Norveške 28:31 i ostala bez četvrtfinala, iako je tokom prvog poluvremena imala i do pet golova prednosti.

Miloš Orbović je bio među retkim svetlim pojedincima u timu selektora Đerone, a posle meča je objasnio kako je došlo do pada u igri:

- Kako ne znam ni ja, tužan sam. Imali smo odlično prvo poluvreme, ali nije bilo dovoljno nažalost. Trebali smo svih 60 minuta da igramo kao što smo igrali pre i šta je bio problem, ne znam. Pad koncentracije, nedovoljno snage, ali dali smo sve od sebe i igrali egal utakmicu protiv jedne od najboljih reprezentacija sveta, tako da u narednom periodu ja se nadam da ćemo doći do tog nivoa, da ćemo pobeđivati ovakve utakmice i da znamo da iskoristimo naše šanse - rekao je Orbović.

Informer

Miloš Orbović

O uzrocima poraza kaže:

- Lako je sada biti pametan. Treba da pogledamo video, da vidimo gde smo grešili i da se oporavimo što pre. Imamo još dve utakmice i naš cilj je da ih dobijemo obe. Možemo, stvarno možemo, moramo da ispravimo sitne greške - dodaje Orbović.

Na pitanje o povredi Jovice Nikolića istakao je sledeće:

- Strašno, ne znam šta bih rekao, protiv Nemačke Predrag (Vejin), sad Jovica, ne znam šta se to dešava, nama je svaki igrač bitan u defanzivi. Ovo je stvarno pakao - istakao je Miloš Orbović.