Autor: Informer.rs

20.04.2023.

10:24

Foto: printscreen

Sport

NEVIĐENO, SRBIN POSLAO PROTIVNIKE U BOLNICU! Patosirao ih je! (VIDEO)

Klub iz glavnog grada Nemačke  plasirao se u polufinale, nakon što je pobedio Šafhauzen 30:24. Susret je nažalost obeležio Milosavljev koji je uspeo da povredi dvojicu rukometaš Kadetena, obojica su završila u bolnici. 

Naš golman, koji inače ima 135 kolograma, posle sudara srušio je Lukasa Herburgera. Lekari su mu odmah ukazali pomoć pošto je posle sudara ostao da leži na podu, pa je morao u bolnicu na dodatne preglede.

Malo kasnije je  Dejan Milosavljev nogom srušio Zorana Markovića. On je iz kontranapada uskočio u golmanski prostor, nezgodno je pao i ostao nepomično da leži.  Milosavljev je pokušao da mu pomogne, a sudije su ga odmah isključile. Inače, sam se prilikom incidenta povredio, stradalo mu je stopalo.

Na sreću povređeni rukometaši su prošli bez ozbiljnih povreda, u bolnici su i što je najvažnije dobru su. Posle pregleda u bolnici utvrđeno je da su oba igrača u redu te su otputovala sa ekipom nazad  u Švajcarsku.

Sportski direktor Šafhauzena je bio u šoku šta se desilo njegovim igračima u duelima sa srpskim golmanom.

- Ovo nikada nisam doživeo. Čak smo dvojicu igrača posle utakmice morali da vozimo u bolnicu - izjavio je David Graubner.