27.02.2024.

10:10

Foto: EPA

Sport

Mesi izašao na teren držeći za ruku sina Kim Kardašijan

Utakmica u Los Anđelesu privukla je mnogo pažnje. S jedne strane, igrala se u Holivudu, srcu okupljanja javnih ličnosti i svetskog krema, a s druge starne, gostovao je Majami, klub na čijem čelu je Dejvid Bekam, a čija je prva zvezda Lionel Mesi. 

Informer

 

Naravno da takav događaj nije mogao da prođe bez velikih zvezda, a jedna od njih bila je Kim Kardašijan. Dok je ona sa tribina posmatrala meč, njen sin Sejnt Vest je na početku utakmice izašao na teren rame uz rame sa Mesijem. Argentinac ga je držao za ruku izlazeći iz tunela na teren.

"Sejnt korača pored Mesija i ide na teren na utakmici Galaksija i Majamija. On apsolutno živi svoj san" napisala je Kardašijanova. 

Meč je završen bez pobednika (1:1), a golove su dali Dejan Joveljić za domaćina i Mesi za gostujući tim u nadoknadi vremena. 

Starleta je više puta viđena na utakmicama Majamija, a privatno se druži sa Lionelovom suprugom Antonelom Rokuzo. Sa njima se često druže i Bekamovi. U vreme kada su fudbaleri bili okrenuti ka Saudijskoj Arabiji i odlazili za velikim novcem, Mesi je jedini rešio da ode na zapad. Uticaj je imala i njegova supruga koja je pšriželjkivala život kakav sada vodi, umesto ograničavajućeg kakav bi je sačekao u Arabiji. 

Pogledajte kako izgleda Kim Kardašijan.