10.06.2024.

06:30

Foto: Atletski savez Srbije

Sport

Angelina, ti si naš ponos! Razvila zastavu Srbije usred Rima (FOTO)

Neverovatan uspeh je napravila sa samo 18 godina. Bila je ubedljivo najmlađa u finalu pošto će tek 26. jula proslaviti 19. rođendan. Nema sumnje da ćesvet tek čuti za Angelinu, mada joj i sada skida kapu. 

Pokazala je nebeskim skokom u Rimu od 197 centimetara da je već sada daleko ispred daleko iskusnijih takmičarki. Bolja od naše  Jaroslava Mahučik, koja je preskočila dva centimetra višu lestvicu, a bronzanu medalju je uzela Irina Heršačenko iz Ukrajine.

Posle velikog uspeha Angela je otrčala po zastavu Srbije i istom se ogrnula usred Rima tokom slavlja. Pokazala je naša lepotica odakle dolazi i da je ovo samo najava dominacije.

Informer

Angelina Topić odmah uzela zastavu Srbije

- Presrećna sam, sve se poklopilo u pravom momentu. Morala sam da imam mnogo vere i čvrstu glavu. Uslovi nisu bili savršeni, jer nas je uhvatila kiša na pola takmičenja, što je većinu nas poremetilo. Ujednom trenutku sam poklekla, ali sam se iščupala iz jedne ne baš savršene situacije. Prezadovoljna sam, uspela sam, po nekim mojim standardima da ostvarim jak rezultat na velikom takmičenju - izjavila je Angelina za portal Telegraf posle velikog uspeha.