06.08.2024.

19:54

Foto: AP/Photo

Sport

Najveća si, uvek ćeš biti kraljica! Nole i mnogi drugi poslali poruke podrške Ivani!

Trofejna skakačica udalj je na svom Instagram nalogu citirala svog oca i zahvalila svima na porukama podrške u teškim trenucima zbog propuštene prilike da se bori za medalju.

"Ponosim se tobom. Teže je pobediti strah, nego pokleknuti pod povredom. Hrabrost je nebeska vrednost, povreda tek činjenično stanje - Tata.

Bog zna da smo pokušali i dali sve. Hvala vam svima na svim lepim rečima, podršci, energiji i molitvama. Možda nije bilo suđeno, ali je bilo vredno borbe
", napisala je Ivana.

Ubrzo su post preplavile čestitke, ohrabrujuće poruke i pohvale na račun sjajne Zrenjaninke od mnogih uspešnih sportista poput Novaka Đokovića, Asmira Kolašinca, Andree Lekić, Tijane Bogdanović, Sonje Vasić i mnogih drugih.

Najbolji teniser svih vremena nije koristio reči, ali je ostavio vrlo jasnu poruku. Okačio je emotikone u značenju snage i ljubavi sa srcem, stegnutim bicepsom i podignutim rukama.

Informer

Uvek pun nesebične podrške - Novak Đoković

"Zauvek najveća", napisala je jedna od najboljih rukometašica Srbije u deceniji Lekić, dok je bivša reprezentativka u košarci, Sonja Vasić napisala "Legenda".

Poruke podrške i hvalospevi stizali su od konkurencije.

Sjajna Amerikanka, Tara Dejvis napisala je "Volim te puno", dok je Ukrajinka Marina Romančuk poručila "Uvek ćeš biti kraljica skoka".