14.08.2024.

09:26

Foto: profimedia

Sport

Silovao devojčicu, pa sad plače jer mu je teško!? Sramota je što je uopšte bio na Igrama (VIDEO)

Svet je obišao snimak na kojem slomljeni Holanđanin grca u suzama i žali što je uopšte otišao na prestižni turnir. Pedofil je u Francuskoj naišao na žestoko negodovanje publike i javnosti, a on i njegov saigrač izviždani su prilikom svakog nastupa.

To se moglo i naslutiti, posebno kada se ima u vidu da je onlajn peticija sa zahtevom da on ne nastupi na Igrama imala preko 100.000 potpisnika.

Inače, Stiven nije boravio u olimpijskom selu, već u privatnoj hotelskoj sobi, a konstantno je bio uz trojicu telohranitelja.

Jasno je da Van de Felde, koji je ispao u osmini finala olimpijskog turnira prošao kroz "pakao", pa je rešio da se obrati javnosti uoči Evropskog prvenstva u Hagu.

- Napravio sam strašnu grešku pre deset godina i moram da živim sa tim. Rekao sam sebi da možda ne bih trebalo da idem u Pariz i svestan sam da sam pogrešio, ali povređivati ljude oko mene, poput mog saigrača Metjua, supruge i deteta, jednostavno je previše. To me je nateralo da se zapitam, da li je sve ovo vredno toga? Ljudi, molim vas, ostavite moju porodicu na miru - poručio je kroz suze Holanđanin.

Podsetimo, Van de Felde je svoju žrtvu upoznao na društvenoj mreži Fejsbuk, otputovao je iz Amsterdama u Veliku Britaniju i više puta silovao devojčicu u gradu Milton Kinz, koja se zbog toga samopovređivala i predozirala! Dozvoljeno mu je da izdržava kaznu u Holandiji, ali je pušten nakon samo 12 meseci.

Holanđanin je kasnije nastavio odbojkašku karijeru i takmičio se na međunarodnim turnirima od 2018. godine, a kvalifikovao za Olimpijske igre sa partnerom Metjuom Imersom.