01.09.2024.

05:48

Foto: printscrinee

Sport

Neverovatna scena! Angelina zaplakala i otrčala ocu u zagrljaj (VIDEO)

Reakcija posle pobedničkog skoka najbolje pokazuje koliko ova medalja znači Angelini. Zbog povrde fibule morala je da odustane od finala na Olimpijskim igrama u Parizu, ali zlato osvojeno u Pertu barem malo je zalečilo rane.  

Angelina je posle osvajanja medalje zaplakala i odmah otrčala do oca koji je zaglio svetsku šampionku. Zajedno su plakali od sreće.

Pogledajte!

Angelina je na ovom takmičenju već osvojila bronzanu medalju pre dve godine u Kolumbiji, ali sada nije dozvolila ni nagoveštaj iznenađenja. Ćerka legendarnog Dragutina Topića ovim je uspehom objedinila evropsko i svetsko zlato u konkurenciji do 20 godina.

Angelina je u Limi preskočila lestvicu na visini od 191 centimetar, što je bilo dovoljno za zlatno odličje. Krenula je od druge serije, kada je preskočila 180 cm, a već u trećoj i 184. Komplikacije su nastale na visini 189, koju je Angelina preskočila iz trećeg pokušaja i u tom trenutku bila na drugom mestu. Onda je srpska atletičarka iz prvog pokušaja preskočila 191, a ta visina je ostala nerešeiva enigma za njene protivnice.