01.10.2024.

12:51

Foto: EPA Images

Sport

Procurila informacija! Šumaher ne priča, ovako komunicira sa porodicom

Nemac je udario glavom o stenu u francuskim Alpima tokom skijanja, jedno vreme je bio u komi, godinama se leči, ali se o tome gotovo ništa ne zna.

Konstantno je pod nadzorom lekara, a nikada se nije u javnosti pojavila njegova fotografija i porodica ne želi da priča u kakvom je stanju trenutno. Međutim, Elizabeta Gregoraći, bivša supruga gazde poznatih timova u Formuli 1 Flavija Brijatorea, otkrila je nove detalje. 

Informer

Otkrila je kako Mihael komunicira sa najbližima.

- Mihael ne priča, on komunicira očima i samo tri osobe smeju da ga vide, a ja znam ko su. Preselili su se u Španiji i njegova supruga je u toj kući napravila bolnicu za njega - rekla je bivša supruga gazde poznatih timova u Formuli 1 Flavija Brijatorea.

S vremena na vreme  se pojave spekulacije o Mihaelu, ali porodica, naravno, nikad nije potvrdila nijednu vest ili demantovala. Nedavno se udala Šimijeva ćerka Đina Šumaher (27) za  dugogodišnjeg partnera Jaina Betkea (28). Navodno su tokom svadbe zvanice morale da predaju mobilne telefone na ulazu kako neka informacija ne bi procurela, ili naravno fotografija. Dodaje se da je ceremonija trajala oko pola sata, da su se mladenci zvanično "uzeli" oko četiri časa, dok ostali detalji nisu otkriveni.

Informer

Suprugu legendarnog Nemca Korina godinama krije pravo zdravstveno stanje legendanog Šumija. Navodno je, kao spekulišu neki doktori,  Šumaherovo stanje "vegetativno", budan je, ali ne može da odgovori. Porodica želi da njegovo stanje ostane u tajnosti, bore da nikakve informacije ne dođu u javnost, a nedavno je njegova supruga Korina rekla da bi to bila njegova želja, jer ne bi hteo da ga svet vidi u sadašnjem stanju. 

Njegov sin Mik priznao je šta najteže podnosi jer ne  može da priča sa ocem.

- Tata i ja bismo se razumeli na drugačiji način, jer govorimo sličan jezik. Jezik moto sporta. Imali bismo o čemu da razgovaramo. O tome najviše razmišljam, mislim da bi nam bilo sjajno. Svega bih se odrekao samo da to imam - opisao je Mik tugu koju oseća.