• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2023

10:36

NOVA MISTERIJA OKO ŠUMAHERA! Ovaj čovek je sve otkrio, prvi put posle 9 godina!

ap photo

Ostali sportovi

NOVA MISTERIJA OKO ŠUMAHERA! Ovaj čovek je sve otkrio, prvi put posle 9 godina!

Podeli vest

Edi Džordan, irski biznismen za čiju je ekipu vozio Mihael Šumaher, prvi je posle mnogo vremena konkretno progovorio o stanju legendarnog Nemca.

Mihael Šumaher doživeo je nesreću na skijanju pre devet godina i od tada ga niko nije video u javnosti. Dugo je bio u komi, a o njegovom zdravstvenom stanju se malo zna, jer je njegova porodica, na čelu sa suprugom Korinom, odlučila da ništa ne iznosi u javnost. 

Svi se pitaju kako je Mihael Šumaher, da li je svestan ili ne, a Edi Džordan je sad dao odgovor na to pitanje. On je izjavio da je "Šumaher prisutan, ali i nije prisutan", što će svakako dovesti do nove misterije, pošto mu je sad zabranjeno da posećuje Šumahera.  Korina Šumaher je donela tu odluku, ali se Edu javio Mik, Šumijev sin, i pokušao da smiri situaciju.

- Što se mene tiče, dirnut sam potezom Mika i to je zato što ne može biti lako znati da tvoj otac ne može da bude deo porodice. On je tu, ali kao i da nije tu. Imam svoj stav koji ne želim da iznosim javno - kazao je Džordan. 

Edo je dodao da podržava Mika u Formuli 1, koji je postao rezervni vozač Mercedesa.

- Prilično sam siguran da će uspeti u tome. Možda je  otkaz u Hasu prava stvar koja mu se desila, dirnulo me je jer sam veoma povezan sa Majkom, pronašao sam ga i dao mu šansu, a iako ta saradnja nije dugo trajala - moja ljubav prema njemu će biti prisutna sve dok mogu da udahnem. 

Foto: ap photo

 

S vremena na vreme izađu u medijima informacije da je Šumaher u vrlo lošem stanju i ne može da govori i komuniciraju sa porodicom, što je potvrdio i njegov sin Mik. Objavljen je i dokumentarni film o Mihaelu Šumaheru. Korina i Mik Šumaher pričali su kako se trenutno osećaju i kako se nose sa situacijom, ali javnost nije saznala nove detalje o Šumaherovom stanju. Koraina često kaže da je to Šumijeva želja, da ga se navijači i svet sećaju kao velikog vozača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Šarena laža Laža i paralaža

pre 1 godinu

"...Ovaj čovek je sve otkrio...", "...Imam svoj stav koji ne želim da iznosim javno - kazao je Džordan...". XAXAXAXAXA!

Zavera

pre 1 godinu

Žalosno je da tom čoveku ne daju da umre nego ga 9 godina drže "u životu" na mašinama umesto da su ga odavno pustili da ode u miru i dostojanstveno. Pitanje je zašto to Korina radi ali skoro da nema dileme da iza te nehumane odluke stoji samo novac i to ogroman novac ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija