Autor: Informer.rs

07.03.2019.

16:20

Foto:

Sport

I KAD NE BUDEŠ PRVI TI! Šćekić o suzama posle poraza od Radničkog!

Crnogorski fudbaler nije mogao da izdrži pa je zaplakao odmah po završetku derbija u Humskoj. Pobeda Nišlija bila je ujedno i prvi neuspeh Zorana Mirkovića od kako je došao na klupu crno-belih u domaćem prvenstvu.

- Teško mi je pao poraz od Radničkog! Dok smo izlazili sa terena, iako smo izgubili, naši navijači su nam aplaudirali i davali podršku uz pesmu „I kad ne budeš prvi ti”, što je kod mene izazvalo veliku emociju, gde nisam mogao da se suzdržim i jednostavno su suze krenule - poručio je za klupski sajt Aleksandar Šćekić.

Kao da su fudbaleri izgubili energiju na 159. večitom derbiju. Slaže se Crnogorac sa izjavom svog trenera da su se svi u Humskoj pribojavali ovakvog scenarija.

Informer

Svi smo se probojavali utakmice sa ekipom Radničkog, jer smo bili potpuno emotivno i fizički istrošeni posle derbija koji smo odigrali u subotu. Desilo se čega smo se i pribojavali, da smo iz jednog  šuta primili gol iako smo čitavu utakmicu napadali, stvarali šanse i bili bolji. Ali nažalost, u fudbalu ne pobeđuje uvek bolji - zaključio je vezista.

OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU! Saša Čurčić imao dogovoren transfer u Zvezdu, ali...

"MALI LAŽOV, NAKAZNI GOLMAN CRVENE ZVEZDE B"! Brutalan odgovor na uvrede čuvara mreže Radničkog!

Tagovi: