• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.03.2019

12:16

"MALI LAŽOV, NAKAZNI GOLMAN CRVENE ZVEZDE B"! Brutalan odgovor na uvrede čuvara mreže Radničkog!

Partizan

"MALI LAŽOV, NAKAZNI GOLMAN CRVENE ZVEZDE B"! Brutalan odgovor na uvrede čuvara mreže Radničkog!

Podeli vest

Golman Radničkog Borivoje Ristić propisno je izvređao Željka Pantića voditelja Partizanove televizije, a na odgovor iz Humske nije se dugo čekalo

Čuvar mreže drugoplasiranog tima Superlige bio je vidno iznerviran nakon meča pa je na brutalan način isprozivao voditelja.

Gde je ono go**o Pantić, ona pi**a - vikao je Ristić i nastavio:

Plaćamo mu pare za dete da mu se oporavi, a on nas vređa. Šta, mi nemamo decu, jel treba da pocrkamo zbog njih? - urlao je Ristić kad su ga odveli u svlačionicu.

Foto: printscreen

Isaija i Željko Pantić

Nakon uvreda koje je pretreo nakon pobede Radničkog (0:1) u Humskoj, Željko Pantić se oglasio putem Instagrama i odgovorio na žestoke uvrede demantujući tvrdnje golmana da je plaćao lečenje za njegovog sina Isaiju u Sjedinjenim Američkim Državama.

- Nakazni golman Crvene zvezde B izmišlja isto kao i žena golmana Crvene zvezde A... Ni jedan, ni drugi nisu dali ni dinar za lečenje mog deteta, ali ipak vole da se pohvale... Ono kada na sreću pobediš, znaš da pobedu nisi zaslužio, pa onda pokažeš svima ko si i šta si... Mali lažov i golman Obilića naših dana... - napisao je Željko Pantić.

SVANUĆE I SUTRA! Drinčić: Zašto zla krv?

(FOTO) SUZE U HUMSKOJ! Njemu je najteže pao poraz Partizana!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srpsko Sarajevo

pre 5 godina

Žao mi je svačijeg djeteta, ali ovaj glodar je neponovljiva budaletina.

Realno

pre 5 godina

Ma sta te briga Panticu, sledece godine komentarises drugu ligu. Za bolje i nisi (N...... pojavo)

kiDe2018

pre 5 godina

Svakom treba pomoci, i time se ne treba hvaliti. ALi Pantic je preterao. Njemu treba zabraniti da se uopste oglasava u javnosti. No, kakav PR ili sta je vec u Partizanu takva i ekipa. Jedino sto zna je da vredja, ponizava. ALi treba da shvati, cineci lose drugima (cak i verbalno), ne zaboravite da se deo toga vraca i Vama. Zato i partizanu tako lose ide. PUNO NEGATIVNE ENERGIJE, i ne moze bolje.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija