Autor: Informer.rs

10.07.2019.

19:49

Foto:

Sport

(VIDEO) PARTIZAN SRUŠIO BORDO! Pobeda koja obećava, Sadikov prvenac i preporođeni Suma!

Fudbaleri Partizana odigrali su utakmicu koja obećava... Ekipa trenera Miloševića pokazala je veliki napredak. Jeste da je Bordo igrao svoj prvi trening meča na pripremama, ali tim iz Humske ostvario je trijumf koji može mnogo da im donese na planu samopouzdanja.

Milošević je od prvog minuta na teren poslao Umara Sadika, igrao je i Sejduba Suma, a u odbrani pored Stahinje Pavlovića mesto je zauzeo Bojan Ostojić.

Upravo su ovi igrači zablistali. Sadik je postigao prvenac u 42. minutu i to na sjajnu asistenciju preporođenog Sume. Omaleni vezista je poslao loptu sa preko 25 metara, sjajno je uposlio bivšeg igrača Rome a ovaj je odlično pogodio mrežu rivala.

Trijumf je overio Milan Smiljanić u drugom poluvremenu, dok je Bordo smanjio u 83. minutu.  

Milošević je od 65. minutu krenuo sa izmenama, a jedino nije menjao štopere i desnog beka (Miletića). 

VELIKE PROMENE U PRVOM TIMU PARTIZANA! Savo menja pola tima!

I na ovom meču se videlo koliko Bojan Ostojić znači Partizanu. U nekoliko navrata zaustavio je opasne napade Bordoa i tako pokazao da na njega može ozbiljno da se računa i u novoj sezoni.

Miliošević takođe može da bude zadovoljan igrom Sejdube Sume, koji, sada je već jasno, želi da se nametne. Vezista je odigrao dobar meč a u nekoliko navrata je opasno namučio odbranu Francuza.

Do prve utakmice u Superligi ostalo je još 10 dana, a ovaj trijumf je pokazatelj da je tim iz Humske na dobrom putu.

Tagovi: