Autor: Informer.rs

06.06.2020.

18:21 >> 18:17

Foto:

Sport

(VIDEO) IZNENAĐENJE U SUBOTICI PRED DERBI! Spartak posle preokreta slavio protiv Partizana, crno-belima ugroženo drugo mesto!

 

Ekipa Partizana nije imala baš idealnu najavu za večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije i borbu za jedini preostali trofej ove sezone. Spartak iz Subotice odneo je sva tri boda i napravio veliko iznenađenje.

DELEGACIJA PARTIZANA NAPADNUTA U VRANJU! Incident pred meč crno-belih u Surdulici!

Crno-belima je račune pomrsio njihov igrač na pozajmici u novosadskoj ravnici Nemanja Nikolić koji je dva puta pogađao mrežu gostiju iz Beograda i tako "ukrao" šou mladom Filipu Stevanoviću koji polako izrasta u ozbiljnog fudbalera.

Informer

Vezista crno-belih dva puta je donosio prednost Partizanu, prvo u 12. onda i u 44. minutu, ali je oba puta Nikolić vraćao Subotičane u igri. U 29. je bio precizan sa nekih 16 metara, a da bi u 58. iskoristio gužvu u šesnaestercu i gurnuo loptu iza leđa Vladimiru Stojkoviću.

Povratak Sejduba Sume posle povrede nije doneo rezultat crno-belima, a Stefan Denković pogotkom u 69. minutu postavio je konačan rezultat i doneo veliku pobedu Spartaku.

Informer

Partizanu je sada ugrožena i druga pozicija na tabeli gde dva boda više od Vojvodine koja je ove subote slavila u Ivanjici (3:1), a do kraja šampionata čekaju ih nezgodni dueli upravo protiv ekipe Nenada Lalatovića u Novom Sadu, a pre toga naredne nedelje protiv Čukaričkog koji se bori za Evropu.

Golove pogledajte u nastavku teksta.

SPARTAK - PARTIZAN 3:2 (1:2)

Nikolić u 29. i 58. minutu, Denković u 69. minutu za Spartak - Stevanović u 12. i 44. minutu za Partizan

Stadion: Gradski stadion, Sudija: Zoran Široki

SPARTAK: Dokić, Ivanović, Srećković (od 79. Jovanović), Vidaković, Denković, Dunđerski, Nikolić, Urošević, Maričić, Vidović, Bjelović (od 46. Šormaz) (od 90. Baić).

PARTIZAN: Stojković - Miletić (od 73. Miletić), Ostojić, Pavlović, Brežančić - Šćekić, Zdjelar (od 46. Suma) - F. Stevanović, L. Pavlović, Asano (od 59. Lakčević) (od 77. Vitas) - Sadik (od 59. Matić).

KRAJ!

90. minut - Igraće se još četiri minuta nadoknade.

90. minut - Promena kod domaćih, Baić ulazi umesto Šormaza.

79. minut - Promena i kod domaćih, Jovanović u igri umesto Srećkovića.

77. minut - Prinudna promena kod gostiju. Umesto povređenog Lakčevića u igri je Vitas.

73. minut - Nova promena u Partizanu. Umesto Miletića u igri je Smiljanić.

69. minut - GOOOOOL! VODI SPARTAK! Denković je odlično šutirao sa nekih 10 metara i prevario Stojkovića za preokret domaćina!

68. minut - Kakva šansa za Partizan! Suma je sam probio ispred golmana Dokića, ali je očajno šutnuo i propala je prilika za treći gol.

59. minut - Dvostruka promena kod gostiju. Umesto Sadika u igri je Bojan Matić, a neprimetnog Takumu Asana menja Lakčević.

58. minut - GOOOOOOL! PONOVO NIKOLIĆ! Ponovo je nerešeno!

53. minut - Šormaz je pokušao da ponovo izjednači rezultat, ali je šutirao levo od gola koji brani Stojković.

46. minut - Počinje drugo poluvreme! Sejdubu Suma se vratio na teren, ušao je u igru umesto Zdjelara. U Spartaku Šormaz je ušao umesto Bjelovića.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

44. minut - GOOOOL! Ponovo Stevanović! Sadik je odlično asistirao i poslužio loptu na tacni mladom vezisti za 1:2!

43. minut - Nikolić je ponovo pretio u umalo doneo prednost Spartaku. Ipak, Stojković je uspeo da zaustavi njegov pokušaj.

29. minut - GOOOOOL! Nikolić za izjednačenje! Napadač Partizana na pozajmici u Spartaka postiže gol matičnom klubu!

25. minut - Pokušao je Šćekić glavom nakon ubacivanja Stevanovića iz ugla, međutim, lopta odlazi preko gola.

22. minut - Velika šansa za crno-bele! Okrenuo je Sadik na "petoparcu" defanzivce" Spartaka, ali nije uspeo da uposli Asana u samom srcu peterca! Ostaje 1:0 za crno-bele. Terenska dominacija gostiju iz Beograda.

12. minut - GOOOOL! Sjajno izveden slobodan udarac i Stevanović donosi prednost Partizanu!

7. minut - Prva nešto konkretnija prilika za Partizan. Probao je mladi Filip Stevanović, ali je udarac bio previše slab za Dokića.

16.30 - Utakmica je upravo počela!

16.15 - Što se tiče rezevrista ovako izgledaju klupe:

Klupa Spartaka: Dujmović, Šormaz, Vujanović, Biać, Milutinović, Jovanović, Milić.

Klupa Partizana: N. Stevanović, Vitas, Urošević, Smiljanić, Lakčević, Suma, Matić.

16.03 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 28. kola Superlige Srbije između Spartaka iz Subotice i Partizana. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa severa naše države.