• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

06.06.2020

12:50

DELEGACIJA PARTIZANA NAPADNUTA U VRANJU! Incident pred meč crno-belih u Surdulici!

Partizan

DELEGACIJA PARTIZANA NAPADNUTA U VRANJU! Incident pred meč crno-belih u Surdulici!

Podeli vest

Delegacija fudbalskog kluba Partizan napadnuta je u Vranju neposredno pred meč sa Radnikom iz Surdulice ove srede

Naime, u jednom o lokalnih restorana, verbalno i fizički su napadnuti potpredsednik kluba iz Humske Vladimir Vuletić, zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić, sudija Osnovnog suda u Vranju, kao i vojno lice, koje je bilo u službenoj pratnji, saznaje "Telegraf"!

(VIDEO) NA POMOLU "RAT VEČITIH" ZA NAPADAČA! Austrijanac srpskog porekla na meti Zvezde i Partizana!

Petorica momaka, među kojima navodno i sin trenera Dinama iz Vranja – Dragana Recka Antića, prišli su stolu, vređajući prvo verbalno, a potom pokušavajući i fizički da se obračunaju sa članovima crno-belih, ali i njihovim domaćinima, zahtevajući da odmah napuste i lokal i Vranje.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je isprva odbio da komentariše događaj, ali je potom priznao da se sa prijateljima i kolegama našao u neprijatnoj situaciji.

Foto: Starsportphoto

Razumem da korona utiče na kognitivne funkcije, ali ne mogu da razumem da je nasledna, pa zahvata i potomke zaraženih – aludirao je Vladimir Vuletić na nedavnu objavu Dragana Recka Antića da je zaražen korona virusom.

Na nasilje i ovakve poruke odgovaram samo Njegošem: "Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka".

Vuletić je uveren da zna iz koje "kuhinje" je serviran napad, ali uvereva da ga niko neće ućutkati o nepočinstvima u srpskom fudbalu.

- Ukoliko misle da će nekakvim fizičkim nasiljem, nalik onome koje su pretrpeli upravo igrači Dinama u svojoj svlačionici od strane svojih nadređenih, moći da primeni i na zvaničnike drugih klubova, poručujem mu da je posle ovoga što se desilo i Vranje celo crno-belo – zaključuje Vladimir Vuletić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

GICKO, MNOGO LAPRDAŠ. ZBOG TOGA ĆE NEKO DA TE NATAKNE NA RAŽANJ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija