Autor: Informer.rs

26.06.2020.

16:25

Foto:

Sport

TRINKIJERI TRAŽI VEĆU PLATU, ZARAĐUJE 500.000 EVRA! Italijanski stručnjak provocira crno-bele!

Italijanski stručnjak, koji je prethodne dve godine vodio crno-bele, želi više para kako bi ostao u najtrofejnijem srpskom košarkaškom klubu. Trinkijeri, koji godišnje zarađuje oko pola miliona evra, želi da izvuče još novca i za to se služi provokacijama.

Tvrdi pazar

Andrea Trinkijeri na Tviteru ostavio dvosmislenu poruku, zbog koje su mnogi pomislili da napušta Partizan

Italijanski stručnjak sa Partizanom ima ugovor i za narednu sezonu, ali su iz crno-belog tabora najavili da će sa trenerom pregovarati o novom ugovoru, što on obilato koristi. Trinkijeri je na svom Tviter nalogu napisao poruku, koja na prvi pogled izgleda kao oproštajna.

- Vratio sam se kući u Italiju. Nezaboravna vremena i najbolji navijači - napisao je Italijan uz fotografiju na kojoj su navijači Partizana napunili Arenu.

KAKVA JE SUDBINA TRINKIJERIJA U PARTIZANU! Mijailović stavio tačku na spekulacije!

(VIDEO) OVO "GROBARE" ZANIMA! Da li Novica Veličković ide u PENZIJU?



Ovakav potez je ništa više do pokušaj Trinkijerija da se služi jeftinim trikovima kako bi dobio više novca.

- Rukovodstvo Partizana želi da se saradnja sa aktuelnim trenerom nastavi i da Trinkijeri potpiše novi ugovor. Međutim, on to zloupotrebljava i na ovaj način se služi ucenama kako bi dobio veću platu. Trinkijeri treba da bude svestan da je zbog epidemije koronavirusa kriza zahvatila sve sfere, pa tako i sport i nije fer da na ovaj način tvrdi pazar i pokušava da dobije više para - kaže izvor Informera blizak rukovodstvu Partizana.

Ugovore sa crno-belima prethodno su produžili Rade Zagorac, Markus Pejdž i Vilijam Mozli.

Bonus video