• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.06.2020

11:56

(VIDEO) OVO "GROBARE" ZANIMA! Da li Novica Veličković ide u PENZIJU?

Partizan

(VIDEO) OVO "GROBARE" ZANIMA! Da li Novica Veličković ide u PENZIJU?

Podeli vest

Kapiten košarkša Partizana Novica Veličković izjavio je da još uvek ne zna šta će biti sa njegovim karijerom i da li će sledeće sezone igrati

- Ne znam šta da kažem. Tako je već četiri ili pet godina. Treniram, radim, nikad se ne zna sa mnom. Osećam se dobro. Tokom korone malo sam se bacio u biciklizam. Ta relaksacija je prijala mojim nogama. Prijala mi je ova pauza zbog porodice - rekao je Veličković novinarima u dvorani "Mega Factory" na oproštajnom meču za Dejana Milojevića.

 

ABA LIGA DOBILA TRI MESTA! Partizan siguran učesnik, čekaju se još dva!

LONČAR ISKREN I DIREKTAN: Radimo na tome da zadržimo tim! A onda je progovorio i o BUDŽETU za narednu sezonu!

 


Krilni centar osvrnuo se i na sezonu crno-belh i objasnio kako je on doživeo prekid takmičenja.

- Imali smo perfektnu sezonu i u ABA i Evrokupu. Imali smo dva poraza u ABA koja nisu morala da se dese, ali bili smo prvi u oba takmičenja. Igračima je bilo najteže sve ovo što se desilo. Brzo je došlo i prošlo. Ovi odoše za SAD, nismo se videli dva meseca. Bio sam umoran od priča šta i kako i ostaje velika žal za sezonom. Šta je, tu je. Dobar deo ekipe ostaće na okupu, dobro se poznajemo -  rekao je Veličković i dodao da smatra da je moguće da se ponovi prošla sezona.

 


- Iskreno verujem da moguće ponoviti sezonu kakva je bila. Imali smo neverovatnu hemiju koju smo stvorili u prvom delu sezone. Stalno smo bili na gostovanjima i to nas je zbližilo. U svakoj utakmici neko drugi je kliknuo. Dugo nisam video skup igrača u kom niko ne razmišlja o sebi, već o timu. Siguran sam da će hemija da se ponovi i sledeće sezone. Što se tiče rezultata, to niko ne može da garantuj.



Veličković je bio jedan od košarkaša koji igrao na oproštajnoj utakmici, koju je Mega organizvala u čast doskorašnjeg trenera Milojevića.

- Na prelasku iz juniorske u seniorsku košarku, Dejan mi je bio kao stariji brat. On je tada bio jedan od lidera Partizana i sa njim sam možda najviše napredovao. Dve sezone smo igrali zajedno. On je uvek bio taj koji je gurao i forsirao. Bio je pre svega saigrač i mentor. Bio mi je potreban za savete, za pomoć. Uvek je bio tu za mene. Na počcetku njegove trenerske karijere, vratio sam se košraci posle povrede i dosta mi je pomogao u oporavku. Verovatno sam i ja njemu pomogao malo kao najiskusniji igrač u timu klinaca koji su imali po 17-18 godina - zaključio je Veličković.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija