Autor: Informer.rs

15.08.2020.

17:55

Foto:

Sport

CRNOGORSKA STENA REŠAVA SAVINE PROBLEME! Milošević PRONAŠAO pravog IGRAČA za defanzivnu liniju crno-belih!

Milošević je posle gubitka bodova u Novom Pazaru promenio sastav pred duel sa Javorom, koji su crno-beli rešili u svoju korist sa 4:0. Strateg "parnog valjka" je za duel sa Ivanjičanima iz prvih 11 izostavio standardne Nemanju Miletića, zatim Bojana Ostojića i Slobodana Uroševića, a šansu su dobili Rajko Brezančić, Aleksandar Lutovac i novajlija Maki Banjak.

U BANJAKU JE SPAS? Čekajući sunce iznad Humske ulice! Nesigurna odbrana koja poništava ofanzivnu i lepršavu igru Partizana!

Savo ima ideju da stamenog Aleksandra Šćekića, neprelaznog zadnjeg veznog igrača crno-belih prekomanduje u poslednju liniju i tako dobije novi štoperski tandem, Banjak - Šćekić!

Informer

– Imamo trojicu centarhalfova, mogućnost da koristimo i Miletića: probali smo na Zlatiboru i videli da može da prođe na nekim utakmicama. Čak i Šćekića, tri-četiri puta igrao je u poslednjoj liniji na proverama u Turskoj. Za centralne defanzivce važi kao i za sve druge igrače: ukoliko budu igrali dobro i imali stabilnost – biće starteri, u suprotnom… Tražićemo nova rešenja – ističe Milošević.

Informer

Šćekić je u Partizan stigao 2018. godine iz turskog Genčerlebirligija, a za crnogorsku reprezentaciju sakupio je 17 nastupa.