Autor: Informer.rs

15.05.2021.

15:00 >> 17:36

Foto:

Sport

PARNI VALJAK UBEDLJIV PROTIV VOŽDOVCA! Zmajevima GORI pod nogama! OPSTANAK ĆE JURITI U POSLEDNJEM KOLU! /VIDEO/

Crno-beli ne mogu do titule, drugo mesto je osigurano te je fokus Partizana bio duel sa Voždovcem i sada poslednji koji igra sa lučanskom Mladosti! To je priprema za finale Kupa koje je na programu 25. maja!

Nije Voždovac bio dostojan protivnik Partizanu danas, a beogradski klub došao je na prag ispadanja iz Lingong Superlige! 

Poveli su izabranici Aleksandra Stanojevića u 21. minutu autogolom Aleksandra Bogdanovića, povisio je u 73. minutu mladi Nemanja Jović koji je ušao sa klupe!

Konačan rezultat postavio je na ovom meču rezervista Natho u 79. minutu meča!

Informer

 

Voždovcu "gori pod nogama" u kalendarskoj 2021. godini, "Zmajevi" su uz Proleter bili apsolutni hit prvenstva u prvom delu sezone, ali katastrofalni rezultati tokom proleća zakomplikovali su subinu Voždovčana koji se sada grčevito bore za opstanak!

Dodatan problem predstavlja činjenica da su svi rivali u "donjem domu" već odigrali svoje mečeve, a većina je osvojila bodove!

PARTIZAN - VOŽDOVAC 3:0 (1:0)

Stadion Partizana

Sudija: Đorđić Miloš

Strelci: Bogdanović 21 (ag), Jović 73, Natho 79.

Partizan: Popović – Živković, Banjak, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Jojić (od 80.Baždar ) – Lutovac (od 68. Stevanović), Pavlović (od 60. Natho), L. Marković (od 60. Štulić) – Holender (od 60. Jović)
Trener: Aleksandar Stanojević

Voždovac: Preković – Lasickas, Milović, Bogdanović, Hajdin – Purtić, Milosavljević – Stojčev, Milojević, Stanisavljević – Janković
Trener: Predrag Rogan.

TOK MEČA:

90. MINUT - KRAJ SUSRETA! Partizan je rutinski dobio Voždovac 3:0!

85. minut - Šansa za domaćina! Prvo je Jović bio blokiran, a onda Hajdin uspešniji u duelu od Baždara!

84. minut - Faulom je Banjak zaustavio napad Voždovca na sredini terena, a sudija Miloš Đorđić pokazao mu žuti karton!

80. minut Samed Baždar, igrač rođen 2004. godine debituje za Partizan! Zamenio je Jojića

79. minut- GOL! Natho je strelac trećeg gola za Partizan! Izgledalo je da je Izraelac pokušao da zaobiđe golmana Prekovića, ali je lopta posle njegove reakcije glavom pogodila metu. U poslednjem kolu ćemo saznati da li će Voždovac i sledeće godine biti član elitnog ranga! 

75. minut - Dvostruka izmena u gostujućem timu! Vuk umesto Aleksandra Bogdanovića, a Dukić umesto Stanisavljevića

73. minut - GOL! Peti gol ove sezone postigao je mladi Nemanja Jović! Duplirao je prednost Partizana!  Štulić je poslao loptu za Natha, ali iza leđa. Ipak,uspeo je Izraelac da nastavi akciju i pronašao Jovića u petercu!

70. minut - Dve promene sada i u timu Voždovca, Ajdinović i Stoisavljević su u igri umesto Milojevića i Stojčeva

68. minut - Filip Stevanović je u igri umesto Aleksandra Lutovca

66. minut - Pokušao je Aleksandar Stanisavljević udarcem iz daljine, ali je Popović bio siguran!

65. minut - Štulić nije imao sreće! Prečka je bila saveznik Voždovca! Sjajno je skočio mladi napadač nakon centaršuta Natha, ali rezultat je ostao isti!

60. minut - Trostruka izmena u Partizanu! Osvežio je napad Aleksandar Stanojević! U igri su umesto Lazara Markovića, Holendera i Pavlovića, Natho, Štulić i Jović

59. minut- "Požuteo" je Miloš Jojić! Morao je vezista crno-belih faulom da zaustavi Cvijetićanina i kontranapad Voždovca

54. minut - Imao je sreću Popović, koji nije dobro procenio let lopte na centaršut iz kornera, ali gosti to nisu iskoristili

53. minut - Odlično je Lazar Marković proigrao Holendera, a on umesto da sam završi akciju, pokušao je iz prve da proigra Lutovca, ali nije uspeo...

48. minut - Loše je Banjak ispucao loptu i to pravo u noge protivničkog igrača! Ipak Voždovac nije uspeo da iskoristi poklon!

47. minut: Lutovac je centrirao sa desne strane, ali od svega samo korner za crno-bele! Miloje Preković je bio siguran nakon šuta iz daljine domaćih

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Voždovac mora nešto da promeni ukoliko ne želi da bude poražen danas! Cvetićanin je ušao umesto Alekse Jankovića za ekipu Voždovca. 

45. minut - Pokušao je Milojević da iznenadi Popovića, ali je golman Partizana bio budan! Kraj prvog dela susreta! 

Informer

 

43. minut - Sudija Đorđić pokazao je Nemanji Milojeviću žuti karton zbog faula nad Milošem Jojićem 

41 minut - Deluje da oba tima jedva čekaju pauzu! Voždovac mora mnogo bolje, odgovarao bi im i nerešen ishod da naredno kolo dočekaju malo rasterećenije!

38. minut - Voždovac preti iz prekida. Ipak, Hajdin je faulirao Vujačića i zaradio žuti karton.

33. minut - Nervoza u redovima Voždovca! Gosti ne uspevaju da zaprete crno-belima! Odbrana Partizana odlično je postavljena i ne dozvoljava da "zmajevi" priprete!

29. minut: Aleksa Janković je prošao Igora Vujačića, on ga je u duelu zakačio rukom po licu, ali sudija je procenio da tu nema penala! 

26. minut -Ukoliko se nešto ne promeni u korist Voždovca, očekuje ih pakao u borbi za opstanak!  Gosti sad imaju 47 bodova i ako izgube moraće da u poslednjem kolu da savladaju Javor na svom terenu da bi sačuvali status superligaša! A Javor mora da dobije taj meč da bi eventualno i on ostao u elitnom rangu! 

21. minut: GOL! Poveo je Partizan u Humskoj i to autogolom Aleksandra Bogdanovića! Miloš Jojić je probio levom stranom, pokušao da uposli Lazara Markovića, ali je to presekao defanzivac Voždovca i prosledio loptu u svoju mrežu.

15. minut - Golman Aleksandar Popović je loše ubacio loptu, bio neodlučan da li da je doda Zdjelaru ili Banjaku, a Voždovac je izborio korner.Ipak nisu uspeli da ugroze Popovića gosti!

14. minut - Prva prilika i za goste. Stanisavljević se odlično oslobodio Zdjelara, okušao šut, ali lopta završava pored stative.

12. minut: Crno-beli ređaju šansu za šansom.... Pokušao je Lutovac sa 15-ak metara,a posle odbrane Prekovića još jednom je pokušao Lazar Marković, ali opet nije uspeo da zatrese mrežu!

11. minut - Viđene su dve sjajne prilike za Lazara Marković u razmaku od svega nekoliko sekundi. Prvo mu je dodao Lutovac, Milivoje Preković je odbranio, a onda je posle centaršuta Jojića Marković pokušao glavom. Nije to bio dovoljno dobar udarac...

Informer

 

9. minut - Tek sada se Voždovac malo oslobodio pritiska i počeo da igra bolje...

4. minut - Pokušao je i Miloš Jojić sa distance, ali ni on nije bio precizan!

2. minut - Prvu priliku na ovom susretu imao je Lazar Pavlović. Pucao je sa ivice kaznenog prostora, ali baš loše, pa je negodovao Stanojević.

1. minut - Krenuo je meč! Voždovac mora da odigra i iznad mogućnosti, jer su mu bodovi preko potrebni!

15:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 37. kola Superlige Srbije između Partizana i Voždovca! Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!