Autor: Informer.rs

30.09.2021.

14:05

Foto: Starsportphoto

Sport

GROBARI, NE BRINITE! Sve osim pobede u Humskoj biće senzacija!

Ako crno-beli večeras savladaju Floru u drugom meču grupne faze Lige konferencija (18.45, Arena sport, RTS), a Genk bude bolji od Anortozisa na svom terenu, praktično će obezbediti  evropsko proleće.

Ako je verovatno bukmejkerima Partizan je apsolutno favorit na večerašnjem meču protiv Flore.

Pobeda crno-belih se vrednuje kvotom 1.16, remi 7.50, a uspeh gostiju iz Estonije sa čak 16.50, pa cno-beli ne bi smeli da prokockaju ovu priliku, pregaze rivala i osiguraju narednu rundu takmičenja. 

Informer

 

Čitav prvi tim estonskog predstavnika vredi svega 4,65 miliona evra, što je skoro sedam puta manje od igračkog kadra Partizana.

Osim toga, izabranici Aleksandra Stanojevića imaju neuporedivo više iskustva u evropskim mečevima, pa ukoliko budu igrali kao do sada u sezoni, teško da će Estonci moći na bilo koji način da ih ugroze.

Informer

Partizan i Flora su već jednom igrali u evropskim takmičenjima, a to je bilo 1999. godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crno-beli su tada, predvođeni Matejom Kežmanom i Vladimirom Ivićem, bili nemilosrdni prema ovoj ekipi, pošto su u dvomeču ostvarili trijumf ukupnim rezultatom 10:1