Autor: Informer.rs

05.02.2022.

17:12

Foto: Starsportphoto

Sport

STANOJEVIĆ ZADOVOLJAN! Ovo nam je kvalifikaciona utakmica!

Partizan je pobedom završio tronedeljni boravak u Beleku, savladavši u generalnoj proveri gruzijski Dinamo sa 3:1.

Trener lidera Superlige Aleksandar Stanojević imao je samo reči hvale za svoje izabranike, koji su pokazali visok karakater i u trenucima kada su jurili rezultatski minus.

- Kontrolisali smo utakmicu, nastavili da igramo, stvaramo šanse i posle primljenog gola. Falilo nam je odlučnosti do postignutog gola - rekao je Stanojević posle meča za TV Arena sport.

U prvom poluvremenu strateg Parnog valjka poslao je na teren sastav, koji bi trebalo da se suprostavi Radničkom iz Niša, na prolećnoj premijeri.

- Imamo i Kvinsija, takođe i Lazara Markovića koji nisu igrali, ima još igrača u konkurenciji. Ovo je jedna dobra kvalifikaciona utakmica za Ligu konferencija, golove su postigli mladi igrači, Nathove su asistencije - dodao je kormilar kluba iz Humske.

Informer

Aleksandar Stanojević

Šef struke Partizana je podvukao crtu na učinjeno u prethodnom periodu, tokom priprema u Antaliji.

- Zadovoljan sam urađenim, imali smo dobre protivnike. Svaka utakmica nam je nešto drugo dobro donosila, tako da sam jako zadovoljan - istakao je Aleksandar Stanojević nakon pobede nad Dinamom iz Batumija.

Podsetimo, u prethodne četiri provere, Partizan je savladao makedonski Tikveš (2:1) i gruzijski Dinamo (3:1), dok su porazi usledili od turskog Bašakšehira (0:1) i moskovskog Dinama (1:2).