• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2022

16:43

PARTIZAN PREOKRETOM SRUŠIO DINAMO! Natho PAKOVAO, strelci POGAĐALI! (VIDEO)

partizan.rs/Miroslav Todorović

Partizan

PARTIZAN PREOKRETOM SRUŠIO DINAMO! Natho PAKOVAO, strelci POGAĐALI! (VIDEO)

Podeli vest

Crno-beli trijumfom u "generalki" završili pripreme u Turskoj.

Fudbaleri Partizana savlali su u poslednjoj proveri na pripremama u Antaliji ekipu Dinama iz Batumija posle preokreta rezultatom 3:1 (2:1). Na taj način, crno-beli su boravak u Turskoj završili sa po dve pobede (Tikveš i Dinamo) i dva poraza od Bašakšehira i moskovskog Dinama.

Gruzini su bolje ušli u meč i posle samo šest minuta stigli do vođstvsa. Bivši igrač Partizana Milan Radin poslao je centaršut u kazneni prostor Stevanovića, a Mamučašvili iskoristio loše ispucavanje Saničanina i pogodio mrežu za 0:1.

Partizan - Dinamo Batumi 3:1 (2:1)

Strelci: Terzić 37, Gomeš 45, Milovanović 85. - Mamučašvili 6.

PARTIZAN: Stevanović - Živković, Miletić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Jojić - Terzić, Natho, Jović - Rikardo. Igrali su još: Vujačić, Jevtović, Lutovac, Holender, Milovanović, Baždar, Smiljanić.
DINAMO BATUMI: Alavidze - Čabradze, Teidi, Azatski, Azarov - Radin,  Mamučašvili - Gaprindašvili, Zarija, Bidzinašvili - Jovino.

Nisu ustuknuli crno-beli ni nakon primljenog gola, nastavili su da forsiraju svoju igru i to im se isplatilo do odlaska na poluvreme. Dva puta je Jojić mogao da se proslavi, u 11. i 21. minutu imao je lepe prilike, međutim, najpre je poslao loptu preko gola, a zatim mu je Alavidze odbranio udarac.

Trud se izabranicima Aleksandra Stanojević isplatio u finišu prvog dela. Na isteku 37. minuta, Natho je uposlio Nikolu Terzića na krilu, koji je sa desetak metara preciznim udarcem izjednačio na - 1:1.

I kada se mislilo da će rivali miroljubivim rezultatom otići na poluvreme, usledio je preokret Parnog valjka. Ponovo je kreator gola bio Natho, koji je glavom spustio loptu do Rikarda Gomeša, a najbolji strelac lidera Superlige nepogrešivo šutirao levicom i doneo vođstvo Stanojevićevom timu.

Mogao je Terzić da postigne još jedan gol, početkom drugog dela, ali je u 59. minutu šutirao neprecizno i daleko od cilja. Prethodno je priliku propustio Natho, čiji je šut u 48. minutu ukrotio golman Dinama Alavidze.

Konačan rezultat postavio je Marko Milovanović u 85. minutu. Sjajno se napadač Partizana oslobodio čuvara, iskoristivši grešku odbrane Gruzina, izašao pred Alavidzea i rutisnkim udarcem ga savladao.

Trenera kluba iz Humske Aleksandra Stanojevića može da raduje igra koju su njegovi izabranici prikazali u ovom mču, uoči nastavka šampionske trke i prolećne premijere u Nišu protiv Radničkog. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija