Autor: Informer.rs

09.02.2022.

13:45

Foto:

Sport

KATASTROFALNE VESTI ZA PARTIZAN! Bez navijača protiv Sparte...

Bliži se početak prolećnog dela sezone, a samim tim i dvomeč Partizana sa praškom Spartom! Crno-beli će u prvobitno gostovati Česima, da bi sedam dana kasnije o plasmanu u osminu finala odlučivali u Humskoj pred svojim navijačima!

Ipak, Partizan je danas na svom zvaničnom sajtu saopštio loše vesti! Crno-beli u Pragu neće imati podršku svojih navijača budući da je Češka Republika donela nove mere u sprečavanju širenja koronavirusa. 

Kapacitet kultnog praškog stadiona smanjen je na samo 1000 gledalaca za duel Sparte i Partizana, a ulaz pristalicama gostujućeg tima neće biti dozvoljen. Između ostalog, navijači Partizana neće biti u prilici ni da kupe karte na blagajnama. 

Informer

- Prema prispelim informacijama koje posedujemo, ovo je konačna odluka i shodno odluci UEFA da uslovi odigravanja utakmice podležu zakonima zemlje u kojoj se odigravaju, FK Partizan ni na koji način ne može da utiče na ovu odluku i pored višednevnih napora koji su učinjeni da se ova situacija prevaziđe - stoji u saopštenju Partizana. 

Podsećamo, duel Sparte i Partizana zakazan je za 17. februarod 21 čas, dok je revanš sedam dana kasnije, ali u nešto ranijem terminu od 18:45!