Autor: Informer.rs

20.02.2022.

07:35

Foto: Starsportphoto

Sport

GROBARI U NEVERICI! Da li će Smailagić igrati u finalu protiv Zvezde?

Nastao je muk kada je u prvoj četvrtini polufinala Kupa Koraća dok je  Alen Smailagić sa bolnom grimasom leži na parketu, pa su ga odveli  svlačionicu.

- Ne znam, na poluvremenu sam razgovarao sa njim i rekao mi je da ga manje boli nego u tom trenutku - rekao je Obradović. 

On je govorio i o drugim zdravstvenim problemima u svlačionici.

Informer

 

- Lesor je igrao utakmicu bez treninga, pet dana je bio u krevetu na njegovo insistiranje došao je ovde i želeo je danas i mislim da je bilo logično da ga stavim da odigra. Mada je odigrao neočekivano mnogo minuta, ali je to bilo logično da bi uhvatio neki ritam za finale. Madar i Glas, za koje sam odlučio da nisu na Kupu, su takođe dobili temperaturu, Rade Zagorac je bio par dana van treninga. Došao je kao kapiten da pomogne ekipi, boli ga grlo i dalje. Svi su testirani i na sreću nemaju kovid, ali imaju te probleme. Sutra ću imati jasniju sliku da vidim ko može da pomogne timu. Šta da radimo, tako je -  dodao je Obradović.

Informer

 

Partizan je ušao u finale nakon dramatične pobede pritiv FMP-a. Blistali su Kevin Panter na jedno i Brajs Džons na drugoj strani i ubacili po 29 poena.