Autor: Informer.rs

20.02.2022.

15:22

Foto:

Sport

PREDSEDNIK PARTIZANA PRED FINALE SA ZVEZDOM! Ostoja Mijailović poslao VAŽNU poruku navijačima!

Crvena zvezda i Partizan sastaće se u borbi za "Žućkovu levicu", a kao po navici, pred svaki duel najvećih srpskih klubova vlada "naelektrisana atmosfera".

Jedina želja oba kluba je da sve prođe bez velikih incidenata i žrtava, odnosno, da ne bude problema u Čairu i izvan dvorane za organe reda.

To naglašava i predsednik Partizana Ostoja Mijailović, koji je u razgovoru za "24sedam" pozvao navijače da bodre svoj tim i da se ne bave pojedincima.

Informer

Ostoja Mijailović

- Želim da pozovem navijače da pruže podršku našem mladom timu, njihova podrška je neophodna za večerašnju pobedu. Da budu iza njih i da celu utakmicu budu vetar u leđa. Voleo bih da navijaju isključivo za svoj tim i da se ne bave pojedincima! Tako će nam najviše pomoći - rekao je Mijailović i nastavio:

- Očekujem fer i sportsko suđenje. Večeras, ovde u Nišu očekujem samo košarku i ništa više. Neka pobedi onaj tim koji na parketu bude bolji. Mi smo zemlja sporta, naš nacionalni sport i nacionalni ponos je oduvek bila košarka. Ponašajmo se u skladu sa tim. I naravno, srećno crno-beli do pobede - istakao je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Podsetimo, Partizan je u dramatičnom polufinalu izbacio FMP, dok je Zvezda lakše nego što se očekivalo izašla na kraj sa Megom.