Autor: Informer.rs

26.02.2022.

12:33

Foto: Starsportphoto

Sport

DELIJE GA NEĆE POREMETITI! Popović: Biće zvižduka, dobacivanja, probaću da se isključim!

Crvena zvezda mora da pobedi i približi se crno-belima na dva boda zaostatka, jer samo tako može u potpunosti da se vrati u borbu za titulu . Partizan bi trijumfom praktično rešio pitanje prvaka države.

Informer

 

Vladimir Stojković bio je uvek burno dočekivan na "Marakani", a šta Popović očekuje?

-  Stojke je ipak bio ogromna veličina i legenda, mnogo veći nego što sam ja. Naravno da očekujem da će biti zvižduka, dobacivanja, ali probaću da se isključim, fokusiram na igru i da uradim sve što je do mene - poručuje Aleksandar Popović.

Informer

 

- Tokom cele sezone smo bili mirni i znali smo svoj cilj, išli smo utakmicu po utakmicu, a tako idemo i na derbi. Svi znamo šta znači derbi, ali mi se trudimo da se spremamo kao za svaki drugi meč. Naravno, biće pun stadion, više njihovih navijača, ali izguraćemo taj pritisak kao i do sada. Nama je svaka utakmica kao finale, tako da je derbi samo nastavak.

Informer

 

Njemu će ovo biti prvi derbi na stadionu Zvezde.

- Ne bih rekao da imam previše iskustva, ali sigurno da mi mnogo znače ove evropske utakmice i taj derbi koji smo igrali ovde. Ovo će biti još jedno novo iskustvo za mene koje ću probati da izguram na najbolji mogući način.