• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2022

09:21

BIVŠI TRENER ZVEZDE ŽESTOKO OPLEO PO PARTIZANU: Prevaranti! Puši se tompus i priča da je sve Zvezdino namešteno, a oni su pošteni...

Crvena zvezda

BIVŠI TRENER ZVEZDE ŽESTOKO OPLEO PO PARTIZANU: Prevaranti! Puši se tompus i priča da je sve Zvezdino namešteno, a oni su pošteni...

Podeli vest

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović žestoko je udario po upravi Partizana pred 166. "večiti" derbi

Optužio je Miodrag Božović crno-bele za  spinovanje, kaže da sami od sebe prave žrtve. 

- Ozbiljna je propaganda kako su stalno ugroženi, uvek su oni iz Partizana dobri i pošteni, a Zvezda nije kako treba. Pitam se kako imaju pet bodova prednosti kad su tako ugroženi!? Mora da su neki vanzemaljci - bez dlake ja jeziku pričao je za Žurnal  Božović.

Setio se Božović 2017. godine kada su iz Humske dolazile optužbe da crveno-beli ne igraju pošteno.

- Kopija! Isto se puši tompus i priča da je sve Zvezdino namešteno, a oni su pošteni. Zna se ko je majstor za spinovanje - Milorad Vučelić! Ima novine, potpomognut je sa mnogih strana...Mnogo je ozbiljna propaganda.

Veruje trener Arsenala iz Tule u pobedu.

- Nadam se pobedi. Zvezda je, bez dileme, bolja ekipa od Partizana. Ništa to, međutim, ne znači u derbiju.

Foto: Starsportphoto©

 

O tome da Partizan neće da igra bez VAR tehnologije je rekao:

- Oni su izgleda preteče VAR-a. Znaci, pre VAR-a. Prevare...

Nije popularni Grof želeo da prognozira rezultat nego je poslao poruku:

- Umesto prognoze rezultata, zamislite ovo: Partizan sve pobeđuje u prvenstvu, a nije namešteno. A, kad je Zvezda pobeđivala, onda je za njih sve bilo namešteno.

Foto: Starsportphoto

 

O treneru Dejanu Stankoviću kaže:

 - Reći ću samo ovo - Deki, majstrore, pa ti si Bog - poručio je Božović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija