Autor: Informer.rs

13.03.2022.

16:44

Foto: Starsportphoto

Sport

JA OD OVOGA HRANIM PORODICU, NE ZANIMAJU ME NI ZVEZDA, A NI PARTIZAN! Trener Napretka ZAGRMEO nakon boda u Humskoj!

Uspeli su Kruševljani da sačuvaju mrežu u Humskoj, osvoje bod i tako dodatno zakomplikuju situaciju u Superligi Srbije. Napredak je odoleo naletima Partizana, posebno u finišu meča, a trener gostiju Ivan Stefanović nije imao šta da zameri svojim momcima nakon bespoštedne borbe tokom svih 90 minuta. 

- Nismo slavili na tri utakmice kod kuće, imali smo pehove sa crvenim kartonima. Došli smo ovde, teško je igrati protiv njih. Oni su pod pritiskom osvajanja titule, a mi ulaska u plej-of. Momci su pokazali karkater, ispoštovali sve što smo se dogovorili. Tražili smo šansu iz kontre i polukontre, da smo bili ozbiljniji mogli smo do sva tri boda. Čestitam i mojim momcima, ali i Partizanu, videlo se da su izuzetno umorni - rekao je Ivan Stefanović nakon meča za "TV Arena sport".

Informer

U finišu meča mogli su se čuti uzvici sa tribina kako je Napredak došao da igra za Zvezdu i tako odalji crno-bele od titule budući da nakon današnjeg kiksa imaju svega tri boda više od crveno-belih, uz utakmicu više. 

- Čujem ovo što dovikuju. Ja od ovog posla hranim porodicu, borim se samo za sebe i svoj Napredak. Ne zanimaju me ni Zvezda ni Partizan - jasan je bio trener Napretka.