Autor: Informer.rs

20.03.2022.

14:21

Foto: Starsportphoto

Sport

STANOJEVIĆ LJUT, NEĆE DA ĆUTI! Idem jače nego ikada! To svi da znaju! Makar ne radio više ovde nikada!

Opleo je trener crno-belih po večitom rivalu, sudijama, istakao kako ga brine tendenciozno suđenje jer Partizanu kao kaže nije sviran čist penal protiv Napretka, prozvao Sudijski komisiju koja se ne oglašava....

Na pitanje da li je klub pomalo pasivan u odbrani, Stanojević je rekao:

- Ja imam podršku kluba. Šta treba ljudi da rade - rekao je Stanojević, koji je na konstataciju da večiti rival to tadi dodao:

- To nije naš stil. Mi ne zovemo, ne pretimo da ćemo da idemo da menjamo, ne pretimo da tražimo izbore... To nije naš stil barem dok sam ja ovde. Fudbaler ide u dobrom pravcu, imamo reprezentaciju koja je otišla na Svetsko prvenstvo, imamo dve ekipe za Ligu šampiona, pet ekipa u Evropi. Obećano je i mislim da imamo pošteno prvenstvo, ima grešaka naravno... Ali milim da je regularno. Međutim, u drugom  delu sezone se dešavaju stvari koje me brinu. Mo to ne radimo, nećemo da pravimo medijsku hajku, histeriju... Možda će klub drugačije da reaguje, ne znam. Ja neću ustuknuti ni sekunde, nego ću još jače, po bilo koju cenu, makar ne radio više ovde  nikada. To neka znaju svi - jasan je Aleksandar Stanojević.