• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2022

14:11

STANOJEVIĆU PUKAO FILM! Prozvao Sudijsku komisiju, pa UDARIO po Zvezdi: Mi ne kucamo saopštenje u 65. minutu! Moli samo JEDNO! (VIDEO)

Informer

Partizan

STANOJEVIĆU PUKAO FILM! Prozvao Sudijsku komisiju, pa UDARIO po Zvezdi: Mi ne kucamo saopštenje u 65. minutu! Moli samo JEDNO! (VIDEO)

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević digao je glas protiv suđenja uoči gostovanja Radniku iz Surdulice

Tokom redovne konferencije za medije, šef struke crno-belih dobio je pitanje da prokomentariše pad forme svoje ekipe, koja je u poslednja četiri meča bez pobede (Fejenord oba meča, Crvena zvezda i Napredak)

- Što se tiče forme, mi smo odigrali odličnu utakmicu proitv Lučana, protiv Napretka smo pali što nam nije sviran čist penal u 60. minutu. Jel pričamo o formi ili o dva boda ili moramo da vršimo pritisak, kao što Crvena zvezda vrši nenormalan pritisak sve ovo ovreme posle Subotice na Savez, nije se utakmica ni završila, na selektora koji je odveo na onakav način reprezentaciju na Svetsko i na celu fudbalsku strukturu, onakav pritisak i onakve pretnje. Posledica cele te priče je nedosuđen penal protiv Napretka. I onda sad me pitate dal je VAR radio na početku, dal' bi bilo četiri boda prednosti. I sad pričamo o nekom padu. Kakav pad forme - rekao je vidno iznervirani Stanojević, a potom nastavio:

Foto: Starsportphoto

 

- Moram stalno da pričam o takvim situacijama i da se objašnjavam u nekim situacijama. Niko ne spominje dal' je bio penal čist nad Jovićem, prvi put ja sam to rekao, evo godinu i po dana sam ovde, mi koji gledamo pozitivno na srpski fudbal i celu priču. Uvek smo imali navijače koji su sve ovo vreme prezentovali srpski fudbal u Evropi, imali smo i poraza i pobeda, dal' sam nekad nešto rekao - dodao je u istom tonu Aleksandar Stanojević.

Osvrnuo se potom trener Partizana na remi protiv Kruševljana:  

- Ovo je prvi put da sam doživeo tendeciozno suđenje sudije iz Niša bude na ovoj utakmici. Imate situaciju, ne znam zašto se Sudijska komisija nije oglasila posle onoga što se desilo, na kraju se ispostavilo da je bio čist penal u Subotici. I onda pričate o nekom padu, kakav pad, drugo mi smo od deset utakmica, sedam, odigrali fenomenalno. Najbolju utakmicu smo odigrali protiv Sparte, i sad se prave razne analize, pravile bi se da smo na plus četiri, pravi se nenormalan pritisak od strane Zvezde i niko se tu ne oglašava, nikom ništa - pecnuo je večitog rivala Stanojević.

Reči su same navirale:

- Šta je bilo sad? Penal, dva boda smo u prednosti, nego praviš situaciju da Zvezda ima prednost domaćeg terena, dal je bio penal ili nije bio penal? Nadam se da će Sudijska komisija posle svih ovih stvari oglasiti. Voleo bih da se posle svake utakmice, kao što se u Hrvatskoj oglašavaju posle svake utakmice, i oni se bave javnim poslom, kao što se mi bavimo javnim poslom, da objasne svaku situaciju, to je jedan moj predlog, da se objasni zašto je i da znaju ljudi zašto je VAR, a ne da se priča kako se čekalo na VAR odluku. Pa, naravno da se čekalo dok se ne završi akcija i objasne zašto ili ćemo morati mi kad se svaka utakmica završi da pravimo haos i pritisak - istakao je Stanojević, a potom se vratio na početak priče:

- I onda da pričam pad. Kakav pad, od deset pobediti sedam utakmica i kako smo igrali, samo dve loše, to je Napredak i Zvezda, jel to pad forme. Pričali bi da imamo četiri boda više, da li je radio VAR njima protiv Čukaričkog i da li je bio čist penal protiv Napretka i onda ćemo pričati dal smo pali u formi ili ne, a oni igraju fenomenalno svi. Svi ti pritisci ne utiču na nas,ja ću reći svakog trenutka i boriti se za ovaj grb šta se bude dešavalo, ništa nas neće sprečiti, idemo još jače i kad god se desi neka stvar.

Foto: printscreen

 

Strateg Partizana imao je jednu molbu:

- Molio bih, pošto je do sada sve bilo pozitivno u srpskom fudbalu da se tako nastavi, a ne čim je počeo drugi deo dešavaju se neke čudne stvari. Prvi put izgubili smo derbi, finale kupa i bile su teške situacije, nikad nismo pričali o suđenju. Prvi put sam video protiv Napretka takvo suđenje.

Na pitanje zašto se Partizan nije zvanično oglasio posle meča sa Napretkom, šef struke Parnog valjka otkriva:

- Čekamo da se Sudijska komisija oglasi, bez obzira šta stručni konsultant kaže, možda će Sudijska komisija reći da nije bio penal. I ok, nema problema, sve je to za polemiku. Mi se nismo oglašavali, čekali smo kad se završi, ne kuckamo mi saopštenje čim se završi utakmica sa Napretkom u 65. minutu i da ga pišemo. Ne, mi verujemo u sve, celu ovu priču, pogotovo ova cela sezona, imali smo pozitivno iskustvo sa regularnosti takmičenja. Kako je počela druga sezona, ne radi vam VAR, imate diskutabilne odluke i imate situaciju gde se pravi neviđena hajka na Savez,selektora, sve živo, traže se promene zbog penala koji je kasnije pokazano da je penal bio - istakao je Aleksandar Stanojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slavko

pre 2 godine

Odlazi više čoveče, otkad si se vratio samo nas blamiraš u derbijima, vraćaš izandjale igrače, gubiš sve trofeje, ekipa ti prima 8 golova u dve utakmice a Šamrok ti nikada nećemo zaboraviti.Čekamo povratak Marka Nikolića!!!

teodor

pre 2 godine

Tesko je svakom treneru da prizna da mu ekipa ima pad forme,to je u nekoliko razumljivo i ja to kao ljubitelj fudbala razumem. Ali razumem i Stanojevica koji javno protestvuje protiv ociglednog proteziranja CZ u sampionatu,bez obzira sto ona igra jako dobro u prvenstvu u poslednjij polovini takmicenja. I sto javno protestvuje protiv medijskog proteziranja CZ kao da je sav srpski fudbal ona sama. To je ocigledno ,pa pogledajte samo naslove po medijima, kako se najavljuju npr meceve njihovi i Partizanovi a da ne govorim o utakmicama drugih klubova! Ljudi, to je sramota a posebna je sramota tog kluba koji ciganise nakon svake utakmice protivnika . Nema dana da se ne "ocesu" od Partizana i niko da ih makar opomene, kazni. Za ono sta je CZ uradila kad je osula paljbu po PFC-u i Piksiju trebalo je da neko dobije suspenziju 3 meseca. Neko?! Izdali su saopstenje bez potpisa! Kurvanjska posla. Zvezda na ovaj nacin veoma steti srpskom fudbalu a vide se samo rezultati koji se neretko u dvesmernom smislu sredjuju sa sudijama prema glavnom takmacu u sampionatu sa fokusom da mu se nanese koja steta ili njoj pomogne. Mediji javno velicaju igru CZ kao da je Barca a nisu se sastavili sa loptom 20 min. na pocetku meca. Kad fasuje pola tuceta u Evropi onda se minimalizuje isti, tekstovi su skraceni, nema slavopojki ali ni pokudbe. Partizanu se ceka samo kiks, neretko mu se i namesti, pa se onda krece u harangu. Sada je Zvezdi nesviranjem penala Partizanu protiv Napretka doslovno data gotovo odlucujuca prednost igranja derbija u rupi! A PFC je celi sampionat do sada ,pa i sada u vodjstvu.Verujete Terzicu u pricu o nebeskom kvalitetunjihovog tima! Pa zasto onda kradete Partizanu bodove protiv Napretka kad je tako velika razlika u kvalitetu rivala?Zasto,recite? Verujem u pravdu boga istinitoga, verujem da Partian moze da rasplace placipi.du na Cmarki! I bice tako. Sve za Partizan uprkos svemu i svima!

Laki

pre 2 godine

Pozer i placipi..a opet trazi alibi za ispustenih 5 bodova prednosti. Od pocetka prvenstva samk je kukao i ako je Partizan dobro igrao. Vec tada je je drhtao, jer je znao da pad forme i kriza rezultata mora da dodje, ali je vec pripremao alibi, da je neko drugi kriv. Pretio je ostavkom, odlaskom iz naseg fudbala i neznam cime jos. Usredsredi se covece na fudbal i shvati da ti je pola tima van forme. Radi svoj posao i ne placi vise.

AS

pre 2 godine

KAD JE TRENER NEMOĆAN ONDA SU MU KRIVI SUDIJE I RIVAL. TO OD DEKIJA ZA SVE OVO VREME NISMO ČULI, DA CELU KONFERENCIJU ZA MEDIJE NAPADA ZA NEUSPEHE SUDIJE I RIVALA IAKO JE NA KRAJU PRVOG DELA IZVRŠENA ANALIZA KOMISIJE KOJA JE JAVNO REKLA DA JE PARTIZAN POGURAN DO ZIMSKE PAUZE.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija