Autor: Informer.rs

21.03.2022.

12:09

Foto: Starsportphoto

Sport

PARTIZAN POD PRITISKOM, 3 MEČA BEZ POBEDE! Stanojević kategoričan: Nismo pali u formi!

Trener Partizana Aleksandar  Stanojević imao je burno i zanimljivo obraćanje javnosti, pa iako je povod bilo današnji duel sa Radnikom u Surdulici (17.00, Arena 1 premium), završilo se pričom o večitom rivalu i borbi za titulu.

On tvrdi da na "Marakani" prave histeriju i medijsku hajku i da je epilog to što su crno-beli oštećeni za jedanaesterac protiv Napretka u prošlom kolu Superlige (0:0).

Crno-beli su pod velikim pritiskom pobede na jugu Srbije jer zaostaju tri boda za najvećim rivalom Crvenom zvezdom. Partizan u ovakj duel ulazi iz serije od tri utakmice bez pobede – dva poraza od Fejenorda sa osam primljenih golova i remija sa Napretkom bez golova u međuvremenu.

Informer

 

Partizan je u prvom delu sezone nadigrao Radnik 2:0 u Humskoj, što mu je bila sedma uzastopna pobeda nad timom iz Surdulice.

- Idemo na jedno teško gostovanje protiv ekipe koja nije primila gol od početka druge polusezone. Krećemo maksimalno mobilini i koncentrisani, sa ciljem da probamo da pobedimo -  rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević pred meč i dodao da što se tiče forme njegov tim odigrao odličan meč protiv Mladosti iz Lučana nakon derbija.

- Nismo pali u formi. Gde smo pali? Posle Napretka? Gde nam tendeciozno nije sviran čist penal. Ili mi moramo da vršimo pritisak sada kao što Zvezda vrši nenormalan pritisak sve ovo vreme. Da li je to pad forme? I da li je protiv Čukaričkog radio VAR, i da je bio čist penal protiv Napretka. I onda se priča da smo mi pali, a oni svi igraju fenomenalno. Svi pritisci ne utiču na nas... Ništa nas neće sprečiti da idemo još jače -  dodao je Stanojević.

Bonus video