Autor: Informer.rs

30.03.2022.

10:19

Foto: Starsportphoto©

Sport

PARTIZAN DONEO ODLUKU! Poznata Nathova sudbina u Humskoj!

Partizan je, pored Miloša Jojića, ponudio novi ugovor i Bibarsu Nathu, prenosi "Sportski žurnal".

Izraelcu, jednom od najboljih stranaca koji su igrali u Humskoj i ljubimcu navijača, važeći ističe krajem juna. Crno-beli ne žele da se odreknu Natha iako ima 34 godine. Sjajni vezista sposoban je jednim potezom da reši meč, pa je jasno zašto crno-beli žele da ga zadrže.

Informer

Bibras Natho ostaje u Humskoj

Izraelac ima odličnu sezonu za sobom i pored zdravstvenih problema pred kraj kalendarske 2021. godine. Ove sezone postigao je devet golova uz šest asistencija na 35 utakmica. Natho je u Partizan stigao 2019. godine iz Olimpijakosa, ali još uvek čeka prvi tim sa crno-belima.

U karijeru koju je počeo 2006. u Hapoelu iz Tel Aviva, igrao je još za ruske Rubin i CSKA, te grčki PAOK. Odigrao je 85 utakmica i postigao tri gola za reprezentaciju Izraela čiji je kapiten

Do sastanka će doći po Nathovom povratku s reprezentativne akcije, na Topčiderskom brdu veruju da je dogovor izvestan shodno Nathovoj želji da ostane u Beogradu.

Informer

 

Ove sezone Natho je propustio sedam utakmica na dva fronta. Partizan bez njega nije uspeo da pobedi Floru (0:1) i Anortozis (1:1) u Evropi, dok je na domaćoj sceni dobio svih pet mečeva: Vojvodinu (4:1), Voždovac (3:0), Novi Pazar (2:0), Metalac (3:0) i Kolubaru (1:0).

Bonus video